Top 10 : Külastajate lemmikrestoranid 2019

thumb image

Eelmisel aastal tehti üle Euroopa läbi DinnerBookingu muljetavaldavalt üle 5,35 miljoni restoranibroneeringu ehk rohkem kui 10 broneeringut igas minutis.

Osa neist tehti ka Eestis. Peale igat DinnerBooking süsteemi kaudu tehtud reserveeringut saab kasutaja hinnata restorani, selle teenindust, toidu hinna ja kvaliteedi suhet ning atmosfääri 6-palli skaalas. Nende andmete põhjal koostame ülevaate kõrgeimalt hinnatud restoranidest, mis põhineb reaalselt restoranis einestanud inimeste kollektiivsel arvamusel.

Möödunud aasta koondandmeid arvesse võttes on lõplikud tulemused teie ees:

Top 10 aasta 2019

  1. 180° by Matthias Diether, Tallinn (Skoor: 5.78)
  2. NOA Chef’s Hall, Tallinn (Skoor: 5.72)
  3. KOMA Pühaste Õlleresto, Tallinn (Skoor: 5.63)
  4. Art Priori, Tallinn (Skoor: 5.61)
  5. Hõlm Restoran, Tartu (Skoor: 5.58)
  6. Dirhami Kalakohvik, Lääne- Nigula vald (Skoor: 5.57)
  7. Kolm Sibulat, Tallinn (Skoor: 5.56)
  8. Villa Thai, Tallinn (Skoor: 5.55)
  9. Restaurant Tchaikovsky / Hotel Telegraaf, Tallinn (Skoor: 5.55)
  10. Gianni, Tallinn (Skoor: 5.51)

Esinelikust pikemalt – kommentaarid ja plaanid ↓

180° by Matthias Diether

Tallinn (Skoor: 5.78)

Auväärse esimese koha pälvis Noblessneris külastajate heaolu väärtustav fine-dining restoran 180° by Matthias Diether.

Oleme sügavalt tänulikud klientide kõrge kiituse ja esikoha eest. See on väga oluline ja näitab selgelt, et meie kollektiivi kirge ja pühendumust hinnatakse.
Sellest kannustatult jätkame me raugematu innuga, kõigi oma külaliste rõõmuks, kulinaarsete hõrgutistega üllatamist.

General Manager B. Dufour

Hetkel saab nautida talvist 6- või 4-käigulist degustatsioonimenüüd (saadaval ka taimetoidumenüüd). Uuendusena, uuele aastale kohaselt, on menüüs ka uus magustoit. Kõrvale on hoolikalt valitud sobivad veinid ja vahuveinid.
Loe menüüst täpsemalt SIIN.

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Staapli 4, Tallinn.

NOA Chef’s Hall

Tallinn (Skoor: 5.72)

Viimsi küljeall mereäärses modernsuses, kuid siiski vahetus lihtsuses toimetav NOA Chef’s Hall (NCH) on Siigur restoranide vankumatu lipulaev. Mõni ütleb, et tegu on Eesti parima restoraniga, seda kinnitab ka rahvusvaheline tunnustus White Guide Baltics restoranijuhi poolt. Kõrged hinded ka külastajate poolt ainult lisavad kindlust tunnustatud restorani heale mainele.

Oleme väga rõõmsad, et külalised meid kõrgelt tunnustanud on. Anname alati endast maksimumi, et pakkuda väga head restoranielamust ja see innustab meid veelgi paremaks saama ja pidevalt arenema.

NCH’i pereliige K. Kartšenja

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Ranna tee 3, Tallinn.

KOMA Pühaste Õlleresto

Tallinn (Skoor: 5.63)

Alla 2-aastase tegevusaja jooksul on KOMA’t kiidetud palju. Mõlemal hooajal on õlleresto pälvinud tunnustust nii professionaalsete toidukriitikute poolt, asetudes White Guide Eesti restoranide TOP 30-sse. Ning nüüd on restoran võitnud ka külastajate vahetu heakskiidu saades 3. koha DinnerBookingu klientide tagasiside üldarvestuses terve 2019. aasta lõikes.

See on tõeliselt suur au ja tunnustus. Hea meel on tõdeda, et järelikult on KOMA valitud suund olnud õige ning üha enam suudame oma tugevaid külgi viia ka külastajateni.

juhataja ja üks asutajatest K. Konrad

Põnevad plaanid

Tipptasemel toit ja lai käsitööõllede valik (sealjuures nii eraldi, kui eriti just omavahel sobitatuna) jäävad edaspidigi KOMA põhifookusesse, enesestmõistetavalt ka igale külastajale keskenduv teenindus ning pidev restorani arendamine, et veelgi täpsemalt tabada klientide ootusi ning viia need kokku resto visiooni ja kontseptiga.

Eelmisel suvel alanud strateegiline koostöö Äripäeva poolt aasta parimaks Eesti joogitootjaks tituleeritud Pühaste Pruulikojaga jõuab kohe-kohe järgmisesse etappi. Nimelt toob KOMA Pühaste Õlleresto edaspidi selgemalt välja oma mõlemad põhisuunad – sage küsimus stiilis “kas te olete restoran või õllebaar” saab senisest konkreetsema vastuse.

Selge visioon

Mõlemad senised tugevused ehk väärt toit ja väärt õlu jäävad majja alles. Kuid muutused on tulemas nii sisulise, kui vormilise poole pealt: edaspidi tajub KOMA uksest sisenedes n.ö kaks ühes lahendust: senine baariosa kujuneb selgemalt Pühaste Taproom’iks, kus peamine rõhk ja tähelepanu on õlledel. Lisaks pakutakse eraldi jookidega harmoneeruvat suupistemenüüd. Saaliosa jääb aga juba tuttavaks KOMA resto‘ks, kus rõhk on toidul, mida toetab loomulikult ka suurepärane õllevalik).

Loodetavasti pakub see lahendus võimalust senisest lihtsamalt otsuseid langetada. Kui õhtul välja minnes on valikuteks, kas minna mitmekäigulist õhtusööki nautima või lihtsalt head õlut mekkima, siis KOMA’s saab mõlemat.

Peakoka mõtted

Suurimaks väljakutseks on olnud “värske pea” hoidmine, et mitte pakkuda sarnaseid asju, mis mujal juba on või olid, et hoida alles originaalsus ja seni olen tulemusega väga rahul,” mainib KOMA Pühaste Õlleresto peakokk Daanius Aas rõõmsalt. “Põhifookuseks jääb alati klientidele parima pakkumine, kuid alati tuleb ka hoolt kanda selle eest, et endal igav ei hakkaks.

Mis puudutab uut aastat ja uusi toite, siis muutub stiil võibolla veidi veelgi minimalistlikumaks ja puhtamaks. Ühtlasi seoses restorani uuenemisega on ka plaan pakkuda kahte menüüd, kus ühes (KOMA resto poolel) pakutakse muuhulgas 3- ja 6-käigulisi maitsemenüüsid ning teisel poolel (Taproom’is) lihtsamat, kuid kindlasti mitte nõrgemat hand– ja fingerfoodi.

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Telliskivi 1, Tallinn.

Art Priori

Tallinn (Skoor: 5.61)

Külaliste kiitus ongi see põhiline motivaator edasi liikumiseks, andes innustust uute väljakutsete vastuvõtmiseks! Oleme tänulikud kõikidele, kes meiega meie saavutusi jagavad ja meisse usuvad! Aitäh.

Art Priori juhataja N. Dodonova

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Olevimägi 7, Tallinn.

Loe ka võrdluseks: aasta 2018 kokkuvõte ; 2019 poolaasta kokkuvõte.


Maitseelamusteni!

You may also like...