Peresõbralikud restoranid Tallinnas: Nendes restodes on lastel lõbus süüa

thumb image
Foto: Unsplash

Oled lastesõbraliku toidukoha otsingul? Õnneks on pealinnas palju häid restorane, kuhu lastega minna ja kus igav ei hakka ühelgi pereliikmel. Oleme välja toonud peresõbralikud restoranid Tallinnas, mida on soovitanud pered ise.

Lastega restorani sööma minek on paras ettevõtmine ja nõuab suurepärast planeerimisoskust, et pere kõige pisematel ikka tegevust jaguks. Nii tundub mõte restoranikülastusest, kus nii täiskasvanud kui ka lapsed meeldejääva elamuse saaks, pigem väljakutsena. Ent peresõbralikke restorane, kus oleks põnev kõigil, siiski on – siit leiad kuus suurepärast restorani, mida tasub perega külastada.

Nero brunch pakub elamust ka pere pisematele

Lastesõbralikud restoranid Tallinnas: Nero pere brunch, lapsed Lottega mängimas
Foto: Nero

Tallinnas Sadama lähistel tegutseb restoran Nero. Pered on Nerosse väga oodatud ja juba menüüd koostades on nähtud palju vaeva, et arvestada ka pisikeste toidunautlejatega. Täiskasvanud saavad nautida maailma kokandusklassika pärle nerolikus võtmes ja lapsed saavad valida omale sobiva toidu lastemenüüst.

Perede jaoks suure plussina pakub teenindaja ka võimalust, et laste söögid tuuakse lauda varem. Nii saavad ka kõige rahutumad pisikesed restoraniskäiku nautida.

Lisaks lastemenüüle on restoranis ka lastenurk, kuhu lapsed saavad minna mängima ja võtta endale erinevaid mänguasju lauda kaasa. Eriti põnev on restoranikülastus aga pühapäeviti, kui leiab aset pere-brunch rikkaliku toiduvaliku, jäätise, pannkookide, laste kokteilide, multikate ja põnevate tegevustega! Kella 12-15ni on kohal mängujuht, kes lastega tegeleb, et vanemad saaksid rahulikult oma brunchi nautida.

Aadress: Sadama 11a, 10111 Tallinn

Tutvu Itaalia köögiga Ristorante Flavores

Kui sinu pere on Itaalia toidu ja pitsafänn, siis tasub külastada Ristorante Flavoret. Peakokk Kārlis-Rūdolfs Aiše viib külalised kulinaarsele rännakule läbi Itaalia, esitledes moodsas võtmes valikut sealsest autentsest toidukultuurist.

Ristorante Flavore saal
Foto: Ristorante Flavore

Rahuliku õhkkonnaga restoranis on pere noorematele liikmetele oma menüü, kust leiab nii loomakujulised pitsad, erinevad pastad kui ka magustoidud. Nii saavad nii suuremad kui väiksemad nautida suurepäraseid Itaalia maitseid!

Aadress: Sadama 7, 10111 Tallinn

City Grill House lasteala pakub pere pisematele tegevust

Tallinna südames Tallink City hotellis tegutseb City Grill House – kaasaegne grillrestoran, mis pakub elegantsel moel esinduslikku valikut grillil valmistatud roogi. Lastele on koostatud lastemenüü, samuti on lastega pered oodatud pühapäevastele brunchidele, et koos rikkalikku brunchimenüüd nautida.

Kui pere pisemad einestamisest huvitatud ei ole, siis pakub tegevust Tallink City hotelli lasteala, kuhu pääseb läbi restorani. Seal saavad lapsed mängida mänge, ronida, joonistada või multifilmi vaadata.

Aadress: A. Laikmaa 5, 10145 Tallinn

Snoob sobib hästi nii väiksele kui suurele toidunautlejale

Helge ja armas Snoob on juba avamispäevade algusest tuntud kui restoran, kus nii väiksem kui suurem söögisnoob endale menüüst midagi meelepärast leiab. Nõmmel asuv restoran on ka kohalike seas populaarne ja sobib hästi külastamiseks nädalavahetusel. Restorani perenaine Janica kinnitab, et Snoobis jagub rõõmu ja ruumi kõigile:

Oleme pererestoran, meil on lastenurk, lai valik erinevaid toite lastemenüüs, mis ei piirdu ainult kahe või kolme valikuga. Tahame olla koht igaks päevaks ja hetkeks.

Perenaine Janica

Väiksemad saavad tellida lastemenüüst, veidi suuremad lapsed võivad aga julgelt proovida ka midagi sushi- või tavamenüüst, et saada oma esimesed gurmeekogemused.

Aadress: Pärnu maantee 209a, 11622 Tallinn

Lore Bistroo väärtustab ühiselt veedetud kvaliteetaega

Lore Bistroo on kogukondlik kohtumispaik Kalamajas, mis on kujunenud üheks sõprade ja perekondadega kvaliteetaja veetmise keskpunktiks. Restoran on avara plaani ja hubase atmosfääriga, kus on mõnus viibida nii suurtel kui väikestel.

Ühist perega veedetud kvaliteetaega väärtustab Lore kõrgelt ja teenindajad teavad täpselt, kuidas lastega perede eest hoolt kanda, et lastel oleks mõnus ja põnev.

Väiksematel on oma menüü, kust leiab muuhulgas nii koorese farfalle pasta kui ka frikadellisupi lihapallikestega. Kõige pisematele valmistab köök rõõmuga püreesid. Toidud saabuvad kiiresti, ent kui niisama oodata ei jaksa, siis tasub kiigata Lore mänguriiuli poole, kust leiab erinevad mängud ja kunstitarbed.

Aadress: Peetri 12, 10415 Tallinn

Ühenda fotomuuseumi ja kohviku külastus

Telliskivi Loomelinnakus tegutsev Fotografiska on kõike muud kui tavaline muuseum. Fotografiskas kohtuvad maailmatasemel fotokunst, aus ja maitsev toit ja avatud mõtteviis.

Peresõbraliku toidukoha tunnustuse sai esimesel korrusel tegutsev Fotografiska kohvik, mis mõtleb oma tegemistes peredele mitmel moel. Toimuvad töötoad lastele, lisaks on igapäevaselt võimalik mängida kohviku mängunurgas, süüa tervislikke eineid ja juua suhkruvabasid limonaade.

Kohvikusse lauabroneeringuid online’s teha ei saa. Kui aga soovid külastada Fotografiska restorani või katuseterrassi, siis broneeri laud siin.

Aadress: Telliskivi 60a/8, 10412 Tallinn

Peresõbralikke restorane on Tallinnas teisigi – vaata, kes said 2023. aastal Peresõbraliku toidukoha tunnustuse.

You may also like...