Milliseid restorane eelistasid külastajad 2015. aastal?

thumb image

Kõige rohkem positiivseid arvustusi Harjumaa restoranidest sai 2015. aastal kalarestoran Ruhe.

Restoran Ruhe on Tallinnast umbes poole tunni autosõidu kaugusel mere ääres asuv kalarestoran. Ruhe tähendab puutüvest õõnestatud lootsikut, kalapaati, mis on olemas ehtsal kujul ka Ruhe restorani terrassil. Saksa keeles tähendab ‘Ruhe‘ rahu, mis iseloomustab hästi seda tunnet, mille tekitab Ruhe mõnus ja vaikne mereäärne asukoht.

Restorani peakokk on Jaanus Koho, kes hoolitseb Ruhe lihtsa ja lühikese, kuid pidevalt muutuva menüü eest, sõltuvalt sellest, mida meri toob.  Ruhe menüüs on esikohal kala, mis on alati värske, ja kui vähegi võimalik, siis ka kohalik. Kui kohalikku kala ei tule, võib menüüst leida ka eksootilisi kalu ja mereande.

Restoranijuht Terje Lindau usub, et külastajate rahulolu tagab põhjalik eeltöö ja soov areneda:

“Toidu poolest saab Ruhes esile tuua puhtad maitsed ja kvaliteetse tooraine. Kindlasti on väga oluline, et valmistame kõik kohapeal! Samuti püüame ikka kõike järjest paremini teha!”

Top 5 restorani külastajate arvustuste põhjal 2015. aastal

  1. Restoran Ruhe, Harjumaa
  2. Restoran Tchaikovsky / Hotell Telegraaf, Tallinn
  3. Kaks Kokka, Tallinn
  4. Restoran MOON, Tallinn
  5. Kolm Sibulat, Tallinn

Kui restoranikülastaja broneerib laua läbi DinnerBookingu, palutakse tal pärast hinnata restorani toitu, teenindust, atmosfääri ja hinna/kvaliteedi suhet. Restorane saavad hinnata vaid reaalsed külastajad. Top 5 nimekiri on koostatud 492 restoraniarvustuse põhjal.

 

You may also like...