Eksklusiivne elamus: Hellita oma maitsemeeli Michelini tärniga restoranis

thumb image
Foto: Noa Chef's Hall

Oled toidugurmaan või otsid restorani erilisema sündmuse tähistamiseks? Siis tasub laud kinni panna Noa Chef’s Halli (edaspidi NCH), Eesti esimesse Michelini tärniga restosse.

Tallinna kesklinnast 15-minutilise autosõidu kaugusel asuv imelise merevaatega restoran on vaatamisväärsus juba hetkest kui uksest sisse astud. Saabudes NCHsse, ununeb argipäev ja algab teekond pisut salapärasesse, kuid põnevusega oodatud maailma. Tutvu restoga lähemalt allpool.

NCH on toidugurmaanide jaoks juba algusest peale tärnirestoran olnud

Tõnis Siiguri kvaliteet-restoranide lipulaev NOA Chef’s Halli võib ilma vähimagi kahtluseta nimetada Eesti gastronoomiakaardi säravaimaks täheks. Seda kinnitab ka fakt, et restoran on korduvalt saanud nii Eesti parima restorani tiitli, Baltikumi parima restorani tiitli ning nüüd ka auväärse Michelini tunnustuse.

Peale Michelini tärni saamist on kahtlemata muutunud see, et oleme ka välisriikide toidugurmaanide jaoks rohkem pildis ja leitavamad. Meie püsiklientide sõnul oleme nende jaoks alati nö tärnirestoran olnud, nüüd on see ka rahvusvaheliselt tunnustust saanud.

Mariko, NCH

NCH meeskond on Michelini tunnustuse üle väga õnnelik ning lisab, et see on kiidusõna mitte ainult grupi töötajatele, vaid ka Eesti restoranikultuurile, mis on väga heal tasemel.

Mitmekäiguline maitseelamus, mis viib eemale argipäevast

NCH väärtustab elamust tervikuna ja nii on mitmekäiguline degustatsioonimenüü vaid üks osa kogemusest. Hea mõte on alustada õhtut väikse aperitiiviga NCH romantilises lounge’s, kust avaneb lummav vaade Tallinna siluetile. Kui veab, saad sa osa ka kaunist päikeseloojangust.

Avatud planeeringuga restorani südamest leiad aga köögi, mis pakub põnevat vaatemängu. Nii näed sa laua taga istudes täpselt, kuidas peened road taldrikule jõuavad ja millist täppistööd iga käik nõuab. Samuti võid silmata elava tulega ahju, mille abiga nii mõnigi roog, nagu näiteks kammkarbi flambadou, valmib.

Degustatsioonimenüü, mille on välja töötanud juhtiv peakokk Tõnis Siigur ja peakokk Roman Sidorov, üllatab põnevate, ehk isegi ootamatute maitsekooslustega. Maitserohkeid elamusi pakub näiteks vinnutatud põdraliha hollandikastme ja sidrunivõiga või hoopis trühvlivutt herne ja kõrnetega.

Foto: @noachefshall

Mitmekäiguline menüü koos lummava vaate ja rahuliku õhkkonnaga on juba aastaid meelitanud toidugurmaane. Ent nüüd, peale Michelini tärni saamist, on ka aina enam kohalikke võtnud kätte ja külastanud kodukandi Michelini restot:

Meid külastavad nii kohalikud kui ka välismaalased. Samuti on neid kohalikke külastamas, kes muidu meie juurde kas ei ole veel teed leidnud või on see plaanis olnud ja nüüd teevad selle päriselt teoks. Kindlasti on see elamus omaette ja soovitame kõikidel tulla nautima.

Mariko, NCH

Degustatsioonimenüü

  • “pommes souflée” – choux & patée – angerja tartlett
  • LEIB & SAI – või, parmesan, baklažaani caviar
  • KAMMKARP – flambadou, redis, vinaigrette
  • FIRE PORRU – vinnutatud põder, hollandikaste, sidrunivõi
  • LOBSTER – lobsteri kaste, juurpetersell, spargel
  • CHAMPONELLE – yuzu, veriapelsin, kuld
  • TRÜHVLIVUTT – hernes, kõrned, salvei jus
  • CAVIAR BRULÉE – sidrunhein, oscietra caviar
  • pähkel & karamell – passion tart, kartuli gelato & kastanimesi

Hind: 150€

Aadress: Ranna tee 3, 12112 Tallinn

You may also like...