Soovitus: sõbrapäeva/valentinipäeva parimad restoranipalad

thumb image

14. veebruar aka sõbrapäev aka valentinipäev aka armastuse päev on päev täis südameid ja kirest täidetud tundeid. Sõpruse, ja järjest enam ka armastuse, tähtpäeva peetakse Eestis lääne kultuuri mõjul üha häälekamalt.

Suuri tundeid ja üksteise väärtustamist saab väljendada kingituste, rooside, šokolaadi ja muu maitsva ning armastusväärsega. Lisaks on 14. veebruar väga kiire aeg ka restoranidele, et kõik armunud väljapeetult ära mahutada, kuna lõppudelõpuks – armastus käib ju kõhu kaudu!

Kuhu siis ikkgai sõbrapäeva tähistama minna? Toome teieni mõned mõtted ja ideed, kuhu oma armsad / kallimad viia võiks! Toome välja 4 suurepärast restorani. 3 neist on spetsiaalselt sõbrapäevaks menüüd koostanud. Viimane pakub aga võimalust midagi erilisemat läbi terve veebruari nautida.

Valentinipäev Tchaikovsky restoranis

Hinnatud 5-tärnihotelli Telegraaf esindusrestoran Tchaikovsky on tuntud oma peene ja rafineeritud olustiku poolest, laitmatu prantsuse-vene köögi harmoonia ja romantiliselt ajaloohõngulise interjööri poolest.

Valentinipäevaks on peakokk Vladislav Djatsuk kokku pannud inspireeriva 5-käigulise menüü, mida on vaid lust oma kallimaga koos kogeda. Nagu nad ise üritust kirjeldavad: “Õhus on palju armastust ning oodata on meeliülendavaid maitseelamusi.”

5-käiguline menüü, üks inimene, 85.00 EUR
Sobitatud veinipakett, üks inimene, 65.00 EUR

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Vene 9, Tallinn.

Romantiline õhtu kohvik/restos SMAK

Alles 2019. aasta detsembris avatud kohvik / resto SMAK on üle kahe tasandi laiuv sõbralik ja valgusküllane uus kohtumispaik D-terminali ja Nautica vahetus läheduses, mis pakub autentseid struudleid, loovalt traditsioonilist, tasemel kokteile jpm. Kuni 13. veebruarini on tutvumiskampaaniana söögikoha kogu menüült -25% alet, mis annab veelgi enam põhjust restorani külastada.

Sõbrapäeval on SMAK restos võimalik saada osa meeleolukast muusikalisest etteastest koos Anna Darlinguga, keda saadavad kitarr ja saksofon. Romantiline õhtu on garanteeritud.

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Lootsi 10/2, Tallinn

Sõbrapäev Snoob restos

Kuna sina viimati mõne endale olulise sõbraga väljas söömas oled käinud? Sõbrapäev tundub selleks perfektselt.

Nõmmel toimetav hubane pererestoran Snoob on 14. veebrariks välja tulnud küllusliku menüüga, millest saab igaüks tellida just seda, mis sel hetkel kõige sobilikum näib.

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Pärnu mnt 209a, Tallinn.

JUUR resto kingitus läbi veebruari

Ülemiste piirkonnas kvaliteeti näitav restoran Juur on sõbrapäevaga seoses välja tulnud suisa terve kuu kehtiva suurepärase pakkumisega.
Nimelt saab restorani Etno menüüd maitsma tulles kingiks pudeli MUMM Cordon Rouge Brut 37,5cl šampanjat, mida oma sõbra/kallimaga õhtusöögil nautida.

foto | Juur resto

Etno menüü koosneb 7. käigust:.
Õrnsoola siig | 7 ÜRTI | Juure köögi üllatus | Värske püük | Talust ja metsatukast | Juure köögi üllatus | Kukeseenekreem

Etno menüü 63.-
Sobitatud joogivalik 56.-
Karske ja kirgastav joogivalik 42.-

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Valukoja 10, Tallinn.

Peale kõikide eripakkumiste jm. ei tohi ära unustada ka sadu teisi hubaseid restorane ja söögikohti, kuhu samuti enne tähtpäeva saabumist hea laud ette broneerida on. Kuna kõige olulisem on siiski see, et teile kallis inimene teab, et te temast hoolite ning et te koos saate veeta võrratult aega.

Maitseelamusteni!

You may also like...