Soovitus: Naudi linna parimat vaadet selles restoranis

thumb image
Foto: ISSEI

Põnevad uudised restoranimaastikult – sel suvel avas Tallinnas uksed restoran ISSEI, mis oma imeliste vaadete ja omapärase köögistiiliga pakub fantastilist elamust.

Juunis uksed avanud ISSEI puhul on tegemist tõepoolest ainulaadse restoraniga – nimelt on tegemist esimese Jaapani-Peruu köögi restoraniga Baltikumis. Astu uude kulinaarmaailma, naudi imelist panoraamvaadet Tallinnale ja koge midagi tõeliselt erilist!

Restoranis ISSEI saad nautida Jaapani-Peruu köögi võlusid

Nikkei ehk Jaapani-Peruu köök on midagi, millest enamus meist vast kuulnud ei ole. Jaapani immigrantidest Peruus alguse saanud köögis saavad kokku Jaapani traditsioonid ja Peruu tooraine. ISSEI köögis juhib vägesid masterchef Toppy (pildil), kelle hoolsa pilgu all valmivad need kõige ehedamad Nikkei road.

Ent mida tasub menüüst proovida, et saada üks õige Nikkei elamus? Hästi sobib näiteks kaheksast roast koosnev jagamismenüü. Eriti populaarsed on sellest menüüst õrnsoola tuunikala tiradito (sashimi-laadne lõikamisviis peruu keeles), vürtsikas veiseliha tataki (leegil küpsetatud) ja huntahvena ceviche (toores marineeritud kala).

Muretsema ei pea ka need, kellele Peruu köögi sõnavara on täiesti uus – menüü äärtes on ilusti välja toodud kõigi võõrsõnade tähendus ja detailne kirjeldus. Täispika menüüga saad tutvuda siit.

Ahhetama panevad vaated nii siseruumides kui terrassil

Ainuüksi võrratu panoraamvaade Tallinna süda- ja vanalinnale on juba põhjus, miks ISSEId külastada – ei ole ju palju neid restorane, kus saaks sama kõrgelt Tallinnat imetleda Imelised vaated avanevad lisaks terrassile ka restoranist seest.

Kui restorani siseruumides saad nautida täispikka a la carte menüüd, siis katuseterrass sobib imeliselt lühendatud menüü ja kokteilide nautimiseks. Ja mis puutub kokteilidesse, siis neid ISSEI baarmenid juba oskavad valmistada – populaarseimateks kokteilideks on hetkel Sour kokteilid (hapukad, munavalgega) ja eksootiline Pachamama kokteil.

Terrass: avatud alates 12:00 (terrassille lauda broneerida pole võimalik)

Restoran: avatud alates 17:00

Aadress: Rävala pst. 3, 10143 Tallinn

You may also like...