Vaata, millised restoranid pääsesid maikuu esiviisikusse!

thumb image

Täname kõiki, kes on jätnud tagasisidet oma restoranielamuste kohta, hinnangute põhjal oleme koostanud TOP 5 edetabeli! Millised viis restorani võitsid maikuus külastajate südamed? Tulemused on teie ees!

DinnerBooking teeb igakuiselt ülevaadet kõrgeimini hinnatud restoranidest, reastades restoranid neile antud hinnete põhjal, mis peale külastust läbi DinnerBookingu on jäetud. Peale kahte kuud pausi on põnev ootusaeg möödas ja aeg on välja kuulutuda, kes siis esiviisikusse pääsesid!

1. Dirhami Kalakohvik

Fotod: @dirhamikalakohvik

Kõige kõrgema keskmise hinde saavutas Dirhami Kalakohvik – kõrgelt hinnati nii maitsvaid sööke kui suurepärast teenindust.

Maikuu kevadiselt jahedad ilmad Dirhami külastajatele probleemiks ei olnud – üles oli pandud suur soojalampidega telk vaatega merele (ülemisel pildil). Nüüdseks on küll telk maha võetud, kuid põnevatel põhjustel – alustati ehitust püsikatusealusega! Sinna tulevad osaliselt klaasseinad ja osaliselt allarullitavad kileseinad, lisaks juurde soojalambid ja valgusketid. Seega ei pea jahedat mereäärset ilma Dirhamis pelgama!

Tallinnast Dirhamisse kulub autosõidul umbes kaks tundi, kuid juba ainuüksi vaate pärast tasub see sõit ette võtta. Dirhami Kalakohvikus hoolitseb toidupoolise eest peakokk Mark Keerd, kes eelmise aasta teisel poolel meeskonnaga liitus. Kohviku menüüst moodustavad kaks kolmandikku just kalatooted, sest mereäärse asukoha tõttu on värske kala alati saadaval.

Mida arvasid külastajad:

Imeline koht väga maitsvate söökide ja lahke pererahvas 🙂 Aitäh!

P. S vadakukastme eest kokale erilised tänusõnad, see oli tõeline gurmee!

Tiia, 23. mai 2021

Väga tasemel teenindus ja võrratult maitsvad toidud.

Gert, 29. mai 2021

Aadress: Dirhami Sadam, Dirhami küla, 91214 Lääne-Nigula vald

2. Snoob

Fotod: @snoobresto

Teise koha sai Snoob Resto, kelle toite ja teenindust hinnati maikuu jooksul kõrgelt.

Nõmmel asuv mõnusalt kodulähedane restoran Snoob jääb oma kaunite lilleamplitega kaugelt silma. Kuigi nimi võib paljudele anda aimdust, et tegemist on kohaga, kus laudasid kaunistavad vaid valged servetid ja õhkkond on gurmee-restoranidele omaselt peen, siis tegelikult on ruumi ja rõõmu kõigile. Snoob on omanäoline, detailideni läbi mõeldud ja tervikpildis imeline.

Snoob astub suvele vastu mõnusa suveaia ja uuenduse saanud suvise menüüga. Peakokk Aleksander Nikoskov on menüüs hoolitsenud selle eest, et nii väiksem kui suurem söögisnoob leiaks endale midagi meelepärast. Peakokk lisab, et Snoobi menüü koostamisel on ennekõike kasutatud võimalikult palju Eesti toorainet, jälgitud hooajalisust ja trende: “Iga toit peab eristuma, tekitama üllatust ja maitseelamust.”

Mida arvasid külastajad:

Väga meeldivad toidud ja atmosfäär, meeldis, et käidi piisavalt tihti uurimas, kas soovime miskit või on kõik hästi.

Grete, 14. mai 2021

Teenindajad nii sõbralikud ja abivalmid!!!

Triin, 21. mai 2021

Aadress: Pärnu maantee 209a, 11622 Tallinn

3. Fotografiska

Fotod: @restoran.fotografiska.tallinn

Kolmanda koha sai Fotografiska restoran Telliskivis. Restoran on kantud „Kestliku naudingu” ideest, kus kontseptsiooni keskmes on toit, mis ühteaegu nii maitseb kui ka mõjub meile hästi. Tegemist ei ole fine dining restoraniga, vaid kohaga, kus pakutakse maitsvat ja ausat toitu.

Värske ja kohalik tooraine leiab Fotografiskas maksimaalsel määral rakendust, seda nii köögis mõnd rooga valmistades kui ka baarileti taga kokteili kokku segades. Need minimaalsed toidujäägid, mis restoranis tekivad, pannakse aga kompostrisse, kus juba 24 tunni jooksul tekib nendest kompost. Saadus antakse omakorda Fotografiska partner-talunikele, kes restorani toorainega varustavad või teistele kohalikele söögikohtadele, kes näiteks maitsetaimi kohapeal kasvatavad.

Mida arvasid külastajad:

Suur tänu restoranile Fotografiska!

Oli suurepärane õhtu ja imemaitsev toit, lisaks oli “kirss tordil” see, et peakokk isiklikult käis meid tervitamas. Tänud veelkord ja kohtumiseni juba üsna pea❤️

Sille, 12. mai 2021

Imeline, maitseid täis õhtupoolik, südamlikud tänud

Margit, 28. mai 2021

Aadress: Telliskivi 60a/8, 10412 Tallinn

4. Puri

Fotod: @purirestoran

Neljanda koha sai Kakumäe sadamas asuv restoran Puri . Avatud 2019 aasta juunis, saab Puris nautida nii lõuna- kui ka õhtusööki hubases ja maitsekas atmosfääris. Saal on valgusküllane ning suurtest akendest avaneb suurepärane vaade lained püüdvale sadamale. Jahedamatel sügisõhtutel muudab meeleolu õdusamaks elava leegiga kamin.

Restorani meeskond on noor, aktiivne ning neid ühendab missioon jõuda Eestis tippu. Peakokaks on Joonas Koppel, kelle käekiri on juba aastaid kogunud tähelepanu ning seda iseloomustab hästi sõnapaar “krutskiline klassika”. Ta leiab inspiratsiooni erinevatest toorainetest, rahvusköökidest, reisimisest ning inimestest enda ümber.

Mida arvasid külastajad:

Imeline toit, jalustrabav teenindus ja miljonivaated kauba peale. Suured tänud-tuleme kindlasti tagasi!

Nele, 11. mai 2021

Toidud olid väga head ja teenindus oli meeldiv.

Risto, 25. mai 2021

Aadress: Lesta 16, 13516 Tallinn

5. Mon Repos

Fotod: @monreposrestoran

Viienda koha sai Mon Repos! Võluva interjööri ning suurepäraste toitudega Mon Repos on peale taasavamist olnud külastajate seas ülimalt populaarne. Põhjuseks võib olla nii kaunis aed, soe teenindus või hoopis toidu- ja joogimenüü – igatahes on just see restoran nii mõnegi einestaja vaieldamatu lemmik!

Mon Repos’ menüü torkab silma huvitavate roogadega. Mitmete toitude algne retsept pärineb sajanditetagusest ajast. Kuna restoranil on nii pika ajalooga maja, taheti ka toidud sellega kuidagi siduda. Peakokk Vladislav Djatšuk tegi põhjalikku eeltööd ja leidis huvitavaid retsepte, kust sai ideid täna menüüs olevate toitude täiustamiseks: „Ma ei võtnud ühtegi retsepti üks ühele, sain sealt inspiratsiooni. Näiteks mingi maitse- või ideekombinatsiooni, mida täiustasin oma mõtetega. Menüüs on ka roogade juures ära märgitud, mis ajast algne retsept pärineb, ja kust raamatust see võetud on.“

Mida arvasid külastajad:

Kindlasti üks parimaid restosid Tallinnas!

Regina, 24. mai 2021

Mon Repos oma tuntud headuses. Teadsime, mida oodata ja ei pidanud pettuma.

Kaido, 29. mai 2021

Aadress: Narva mnt 92, 10127 Tallinn

Ja selline oligi top 5 maikuus – loodetavasti leidsid siit listist nii mõnegi uue resto, mida proovida! Kui oma lemmikut edetabelis ei näinud, siis järgmine kord peale külastust jäta läbi DinnerBookingu tagasiside!

Maitseelamusteni!

You may also like...