TOP 10: Suvelõpu parimad restod on …

thumb image

Järjekordselt on DinnerBooking restanud populaarsemad restorane ning järgnevalt toome ära augustis enim populaarsust ja kiitvaid kommentaare teeninud restoranid.

Hinnanguks on kuuepallisüsteemis koondnumbrina väljenduv skoor, mis võtab arvesse toidukoha teenindust, õhkkonda, toidu kvaliteeti, üldist toiduelamust ning hinna-kvaliteedi suhet. Tulemused põhinevad restorane reaalselt külastanud klientide hinnangutel. Ning nagu ikka, alustame auväärsest kümnendast kohast kuni möödunud kuu lemmikuni välja. Esmaselt toome välja kohad 10 kuni 4.

Koht esikümnes10987654
Restorani nimiFARMJUURMon ReposTchaikovsky / Hotel TelegraafORERuheDirhami Kalakohvik
Skoor5.385.435.465.505.515.525.55

Esikolmik on sel kuul järgnev:

3 NOA Chef’s Hall
(Skoor: 5.59)

Pidevalt kõrge taseme poolest välja paistev NOA Chef’s Hall on jällegi esikolmikus. Restorani väljapeetud olemus, teadlik teenindus ning võrratud maitsed executive chef Tõnis Siiguri ja head chef Orm Oja juhitavast köögist on midagi, mida Tallinnas kindasti proovima peab.

Mis on NCH’is õhtustamisel ja päikeseloojangul ühist? Nad mõlemad on iga kord erinevad, kuid alati võrratud.

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Ranna tee 3, Tallinn.
2 Kolm Sibulat, Tallinn
(Skoor 5.62)

Pelgulinnas, kesklinna südamest eemal, Telliskivi tänava alguses, tänavanurgal, puumaja esimesel korrusel asub hubane ning samas ka legendaarne, lihtne ja vahetu, põnev ja paremgi veel – Kolm Sibulat. Asutajate, kolme venelase järgi ja soovil, naljaga pooleks, pandud nimi juba ise näitab, et tegu on karakteriga kohaga. Südamega tehtud toit ning motiveeritud teenindus on kõik faktorid, mis Kolm Sibulasse üha uuesti ja uuesti minema paneb.

DinenrDays raames 11.-19. oktoober on võimalik Kolm Sibulat restoranis proovida hõrku kolmekäigulist menüüd vaid 28€ eest:

Eelroog

  • Praetud HIIDKREVETID, roheline salat, fenkol ja kurk ning kimchi aioli

Pearoog

  • Lambakotlett, magus-vürtsikas tomati-chutney, koorene kartuligratään ja veini-trühvlikaste                                                                                               

Magustoit

  • Pavlova, magus ananass ja mangokreem

Broneeri DinenrDays menüü ➤

Suvelõpu viimastel soojadel päevadel oled teretulnud ka restorani siseaeda õdusalt olema.

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Telliskivi 2, Tallinn.
1 HÄRG, Tallinn
(Skoor: 5.74)

Läbimõeldud detailid, sujuvalt toimiv köögitoimkond, võrratud maitsed, ehe ja aus, professionaalne teenindus ning lai valik erinevaid sööke ja jooke hubases interjööris. See on restoran HÄRG, mida 16.08.2019 külastanud Sirli kirjeldab järgnevalt:

Oli väga meeldiv elamus. Teenindaja, …, vastas meie imelikele küsimustele ja tegi meie seal viibimise väga toredaks. Saime palju naerda ja see toit…. niii maitsev/suurepärane, et kindlasti tuleme tagasi. Super! Jätkake samas vaimus.

pilt / HÄRG
Tunnustus

Ning nagu sel suvel alanud traditsioon ette näeb, kiidame ka seekord võitja restorani töötajaid nimeliselt. Kiitus on auks ja uhkuseks. Seekord on tunnustuse ära teeninud Härg kollektiiv järgnevas koosseisus:

KöögikollektiivSaalikollektiiv
Mairo Müürsepp
Joonas Kendra
Jüri Pihlak
Lukasz Marek Slowiaczek
Sulo Saali
Silva Remlik
Aleksandr Šuba
Annely Viigimäe
Ants Morel
Kalev Vanker
Tanel Veelmaa
Riho Raidväli
Annabel Jürgenson
Marika Miller
Ville Tüvist
Katre Dean
Triin Leht
Džinnihuviliste paradiis

Uudselt on restoran HÄRG välja tulnud dšinnimenüüga, millest leiab koguni 44 džinni (ning sõsar-restos PULLis 20 džinni)! Lisaks juurde ka signatuurkokteilid ja hulgaliselt toonikuid jm pikendajaid.
Spetsiaalses džinnimenüüs on ka lood džinnist ja ainulaadne džinni-excel “sega&proovi”. Hea võimalus joogimaailma rikkalikuses maitsemeeli avardada.

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Maakri 21, Tallinn.

Maitseelamusteni!

DinnerDays Restoranide Festival, 11.-19. oktoober 2019, kutsub elamusi maitsma, piletimüük juba avatud!

You may also like...