Maitseelamus Tartus: see restoran meelitab külastajaid ikka ja jälle tagasi

thumb image

Otsid ideid, mida suvel ette võtta? Miks mitte külastada Tartut ja selle suurepäraseid restorane. Üks restoranidest, kuhu kindlasti minna, on Hõlm, mis oli möödunud kuul ka DinnerBookingu külastajate lemmik!

Tartu vanalinnas tegutsevat restorani Hõlm teavad kohalikud hästi – tegemist on Tartu kulinaariamaastiku lipulaevaga, kus külastajana saad osa põnevast gurmee-menüüst, kaunilt esitletud roogadest ja suurepärasest teenindusest.

Möödunud kuul sai restoran lisaks DinnerBookingu külastajate kiitustele ka auväärse Michelini märgistuse – niisiis on restoran igati väljasõitu väärt.

Esmaklassiline restoran Tartu südalinnas

Kui muidu on Tartu tuntud ülikoolilinnana, siis Hõlma kõrgeklassiline köök on viinud linna toiduturismi maailmakaardile. Nii on Hõlm üks kolmest Tartu restost, kes hiljuti ka prestiižse Michelini giidi poolt välja toodi.

Lisaks imelisele menüüle, mis on inspreeritud Lydia Grünmann Holmi retseptikogust, pakub Hõlm elamust ka avatud köögi näol. Nii saad sa nautida põnevat vaatemängu ja võrratut kokakunsti.

Suvised kokteilid ja gurmee-elamus ootavad sind Hõlmas

Milliseid toite tasuks Hõlma menüüst aga proovida? Uurisime resto meeskonnalt endalt, millised road on nende lemmikud:

Läbi aegade on nii meie kui külaliste lemmikuks kujunenud eelroogadest täidetud carpaccio ja pearoogadest huntahven. Sügisel jõudis uudisroana meie menüüsse ka kammkarp, mis on kiirelt tõusnud meie lemmikute TOPi ja mida tasub kindlasti proovida!

Kristi, restoran Hõlm

Kui aga ei suuda valida ja tahaks proovida veel rohkemgi erinevaid maitseid, siis tasub võtta 5-käiguline maitsemenüü. Õuealal ootab sind ees aga mõnus terrass, kus saad nautida päevast terrassimenüüd ning suviseid kokteile.

Mida arvavad külastajad?

Restoranile jäetud tagasiside on ülimalt positiivne ja külastajad on kogemusega väga rahul – atmosfääri, toitu ja teenindust hinnatakse maksimumpunktidega!

Väga maitsvad toidud! Hubane atmosfäär! Eriliselt tahaks kiita ja tänada kelner Alarit, superteenindus!

Mari, 28. mai 2022

Väga meeldiv õhtu abikaasa sünnipäeva puhul. Olime esimest korda ja jäime väga rahule!

Nicole, 17. mai 2022

Aadress: Ülikooli 14, 51003 Tartu

Mai TOP 5 restorani

Kuidas koostame edetabelit

Mai edetabel on koostatud 699 hinnangu põhjal. Peale igat DinnerBooking broneerimissüsteemi kaudu tehtud reserveeringut saab kasutaja hinnata restorani, selle teenindust, atmosfääri, toidu hinna ja kvaliteedi suhet. Nende andmete põhjal koostame ülevaate kõrgeimalt hinnatud restoranidest, mis põhineb reaalselt restoranis einestanud inimeste kollektiivsel arvamusel.

Nii et järgmine kord kui oled kuskil einestanud, siis jäta kindlasti restoranile nende tehtud töö eest tagasisidet!

You may also like...