Soovitus: Selle suve kuumim sihtpunkt on see Kuressaare resto

thumb image
Foto: Naba baar & köök

Kui sul selleks suveks veel Saaremaale mineku plaane ei ole, siis nüüd pead küll nädalalõpureisi ette võtma! Kuressaare resto ja kokteilibaar Naba on uus kuum koht, kus kokteilid on jahutavad ja nädalavahetused eriti meeleolukad.

Sel kevadel uksed avanud Naba on kiiresti saanud üheks populaarseimaks sihtkohaks, kus Kuressaares aega veeta. Naba on keskpunkt – võiks isegi ütelda et kogu linna, kogu saare ja kogu maailma naba. Peale värskendavate kokteilide tasub Nabasse minna ka nende ahvatlevat menüüd nautima.

Kuressaare melust saad osa ei kuskil mujal kui Nabas

Kokteilifännidele on Naba on lausa kohustuslik baar, mida külastada. Eest leiad sa rikkaliku kokteilimenüü, alustades klassikalistest kokteilidest ja mokteilidest, lõpetades eksklusiivsete Naba Style kokteilidega, nagu Nabarber, 12 Mustika Paloma või hoopis Ras-Ras Cream vaarikanapsu ja jäätisega!

Kui soovid lähemalt linna öömeluga tutvuda, siis ajasta oma külastus nädalavahetusse, mil pidu kestab hea muusika saatel hiliste öötundideni:

Tihtilugu leiab nädalalõppudel meilt mõne värvika disc jockey, kes sinu meeleheaks plaate ka keerutab.

Stella, Naba baar&köök

Ning vaadates Naba sotsiaalmeediat, on näha tõesti, et üritusi selleks suveks jagub – alustades DJdest lõpetades kohalike muusikutega.

Naudi Naba menüüd mõnusal suveterrassil

Ning kuigi Naba tasub külastada ka ainuüksi kokteilide pärast, siis peakokk Ott Raua koostatud toidumenüü on sama palju avastamist väärt:

Nabas saad nautida maitseid eri maailmaruumist, suuremaid ja väiksemaid ampsakaid ning jagatavaid suupisteid mõnusateks seltskondlikeks ajaveetmisteks.

Stella, Naba baar&köök

Taimetoidusõbrad leiavad menüüst näiteks ülimaitsvad Portobello nagitsad ja võrratu baklažaani roa, lihasõpradele soovitame aga lihaveise tatakit või hõrku pardifileed.

Ilusa ilmaga istu kindlasti väljas, et saaksid nautida lummavaid Kuressaare keskväljakule, kust avaneb vaade purskkaevule ning ajaloolistele hoonetele selle ümbruses. Ja mõnus puhkus ongi alanud!

Aadress: Tallinna 1, 93814 Kuressaare

You may also like...