Soovitus: Romantilise atmosfääriga restoranid Tallinnas

thumb image

Kui soovid kallimat üllatada millegi romantilisega, siis siin on midagi sulle. Oleme välja toonud romantilise atmosfääriga restoranid Tallinnas, kuhu kallimaga deidile minna.

Veebruar on sõbrakuu ja armastuse kuu – kui soovid kallimat selle puhul meeldejääva elamusega üllatada, siis meie soovitus on loomulikult unustamatu maitseelamus – armastus käib ju siiski kõhu kaudu!

Siin on 4 romantilise atmosfääriga Tallinna restorani. Vali välja oma lemmik ja broneeri kohad!

Farm – Eesti köögi maitsed

Efektsed Eesti köögi toidud, lõõgastav atmosfäär ja suurepärane asukoht vanalinnas – selle komboga lihtsalt ei saa mööda panna. Restoran Farm ootab valentinipäeva tähistajaid nautima romantilist atmosfääri ja imelisi maitsekoosluseid kaunis Tallinna vanalinnas.

Mida Farmi sisukast, ent hoolikalt kokku pandud menüüst valida? Alusta õhtusööki näiteks kodumaise maheveiseliha tartariga, peale mida naudi grillitud tallefileed juurselleri kreemi, röstitud kollase peedi ja rohelise pipra-konjaki kastmega.

Ahvatlevaid magustoite restorani menüüs jagub – näiteks kuusevõrse panna cotta, beseedessert vanilje-kitsejuustukreemiga või hoopis eestlaste klassika – leivasupp õhulise hapukoore ja mustsõstrasorbetiga! Tutvu menüüga lähemalt siin.

Aadress: Müürivahe tänav 27b

Mon Repos – Romantiline restoran Kadriorus

Suurepäraselt sobib romantiliseks õhtusöögiks ka Mon Repos, mis on üks Tallinna romantilisema atmosfääriga restorane. Kadrioru lossipargi mereäärses servas paiknev Villa Mon Repos asub kunagises kuulsas suvitusrajoonis, mille tekkeks andis tõuke keiserlikuks suveresidentsiks ehitatud Kadrioru loss koos Versaille’i eeskujul rajatud pargiga. 

Menüü on täis imelisi leide, alates värsketest austritest šampanja-mignonette kastmega, forelli tartarist avokaadokreemiga, lõpetades imemaitsvate pearoogadega nagu hirve wellington või röstitud pardifilee juurpeterselli fondantiga. Imelised ja erilised elamused on garanteeritud.

Aadress: Narva mnt 92, 10127 Tallinn

PÄRIS – Restoran Prantsuse maitsete austajatele

Kui sinu kaaslane on Prantsuse köögi austaja, siis ei ole deidiks paremat restorani kui PÄRIS. Seal kohtuvad Prantsuse klassika ja trendikas interjöör, hõrgud delikatessid ja autentne toit.

A la carte menüü pakub rohkelt avastamisrõõmu – alustades mereandidest nagu sinimerekarbid porru-siidrikastmega, küüslaugu & võiga röstitud tiigerkrevetid ja värsked austrid. Õhtule pane punkt Prantsuse klassikaga – creme brülee, mida täiustab võrratu apelsin ja Cointreau.

Kuna tegemist on ülimalt populaarse restoraniga, tasub kohad aegsasti broneerida. Restoran sobib hästi ka pühapäevaseks brunchiks, mil saab nautida Prantsuse hommikusöögi klassikuid – värsked küpsetised pagariletist, krepid, pošeeritud munad või miks mitte värsked austrid!

Aadress: Maakri 30, 10145 Tallinn

Tchaikovksy – Hinnatud restoran vanalinnas

Ajatu elegants, võrratud kulinaarsed elamused ja meeldiv vanalinna atmosfäär – restoran Tchaikovsky on üks toidunautlejate vaieldamatuid lemmikuid. Restoran sobib imeliselt romantiliseks õhtusöögiks ja eriliste sündmuste tähistamiseks.

Menüüs on kokku saanud julged, moodsad prantsuse maitsed, Vene traditsioonid ja Eesti tooraine. Naudi alustuseks hõrgutisi nagu kaaviar või forellimari, liikudes seejärel edasi pearoogade juurde – baklažaani-kitsejuustu ravioolid röstitud köögiviljade ja adžika kastmega, või hoopis hõrk hirveliha kõrvitsapüreega. Kindlasti soovitame ka restorani 5-käigulist set menüüd Tchaikovsky Lemmikud, mis annab suurepärase läbilõike menüüst pakutavast.

Aadress: Vene 9, 10123 Tallinn

You may also like...