Puhka jalga: 3 restorani, kus maiustada ja kohvitada!

thumb image

Seljatud nädalast lõõgastumiseks pole paremat viisi kui nautida tassikest kohvi ja ampsata kõrvale mõnda magusat hõrgutist! Ent kuhu sammud naudinguks seada? Oleme välja valinud 3 restorani, kus külalisi mõnus magus ootab.

Rudolf

Rudolf on äsja uksed avanud restoran Kadriorus, kes on Tallinna tänavatele toonud tõetruud Pariisi maitsed ja elamused. Rudolf ootab hõrgutisi nautima pea iga kell, sest lisaks lõunale ja õhtusöögile, pakub restoran päeva algul ka rikkaliku hommikusöögi menüüd, kust leiab nii kodumaised kui ka prantsuse palasid. Lisaks soolastele roogadele, valmistavad Rudolfi kokad ka isuäratavaid desserte. Sel nädalal võiksid ära proovida prantsuse kondiitrite klassika, mille-feuille koos värskete vaarikate & põldmarjadega. Rudolfis kohapeal valmistatud mitmekihiline ja täidisest pahvatav tort on juba välimuselt nõnda kaunis, et söö või silmadega isu täis.

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: R.Tobiase 11, Tallinn

Von Krahli Aed

Kui oled parasjagu Vanalinna sattunud ning soovid linnamelust jalga puhata, siis sea sammud Von Krahli Aeda, kus ootab külalist suurepärane kooslus kaunist interjöörist, naerusuilisest teenindusest ja laitmatust menüüst. Rõhk on Von Krahli Aias alati kohalikel, mahedatel maitsetel, tuues esile kodumaise köögi parimad tahud. Praegu leiab Aia magusamenüüst uustulija, martsipan ja kakao, mis on inspiratisiooni ammutanud tuntud Maiuspala kompveki maitsebuketist. Desserdi põhjaks on kodukootud martsipanijäätis, kuhu on silmaks peale valatud tummine šokolaadikreem koos röstitud sarapuupähklitega. Kõrvale naudi tassikest kohvi, mis on valmistatud kohaliku Kokomo röstikoja ubadest. Tagatud on üks unustamatu magusa-amps!

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Rataskaevu 8, Tallinn.

SMAK

Tallinna sadamalähistel ootab traditsiooniliste maitsete, hubase interjööri ja siira teenindusega külla kohvik/resto SMAK. Nõnda nagu nimi reedab (rootsi k. “maitse”), on restorani missioon pakkuda häid maitseid, mis on rajatud klassikalisele toorainele, ent tuues esile uued kooslused ja valmistusviisid. SMAKi üheks tunnusroaks on kodused struudlid, mida pagarid igapäevaselt köögis küpsetavad. Assortiist on à la carte menüüsse jõudnud klassikaline õunastruudel, mida serveeritakse piima-vaniljejäätisega. Tõeliselt traditsiooniline ja veatu puhaste maitsete kooslus! Kui struudel rabab su jalust, siis saad seda ka endale kaasa tellida, et kõiksugu tähtpäevi ka kodust lahkumata elamusrikkalt tähistada.

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Lootsi 10/2, Tallinn

Mõnusa maiustamiseni!

You may also like...