Soovitus: Aasia köögi fännidele kohustuslik restoran

thumb image
Foto: Chedi

Kui oled Aasia köögi fänn või soovid selle kauge köögiga lähemalt tutvuda, siis tasub seda teha restoranis Chedi, mis on üks külastajate vaieldamatuid lemmikuid.

Tallinna vanalinnas asuv Chedi on ilmselt üks Eesti hinnatuimad Aasia köögi restorane. Restoran on tegutsenud juba 15 aastat, mis on tänasel restoranimaastikul märkimisväärne. Kõrgel tasemel restoran pääses möödunud kuul külastajate TOP 10 edetabelisse, saavutades suurepärase 4. koha, 5.58 punkti 6st.

Loe restorani kohta lähemalt ja tutvu ülejäänud veebruari TOP 10 edetabeliga allpool.

Saa osa Aasia köögi armastatud maitsetest

Tallinna vanalinnas tegutsev Chedi tutvustab modernset Aasia toidulauda, kus on osavalt omavahel kombineeritud eripärased maitsed ja põnevad toorained. Erinevalt paljudest teistest restoranidest ei ole Chedi menüü hooajaline ning Aasia köögi armastatud road on saadaval aastaringselt.

Chedi menüü ei ole pidevas muutumises just seetõttu, et külalised saaksid siin just endale tuttavaid maitseid. Meie jaoks on fookuses pigem taseme hoidmine, et hoolimata sellest, et külastusest on 5 aastat möödas, siis meie külastajate põhilised lemmikud pole oma maitsekvaliteedis järeleandmisi teinud.

Anni, restoran Chedi juhataja

Restorani menüü eest hoolitseb Malaisiast pärit peakokk Kok Mang Lee. Maineka peakoka eestvedamisel on menüü koostamisel lähtutud tema varasemast kogemusest traditsiooniliste aasiapäraste toitude valmistamisel, kuhu on ta lisanud juurde ka killukese modernset  köögikunsti. Dim sum’id ehk Hiina pelmeenid, Taiwani stiilis valge kala, krõbedad pardiliharoad ja maitseküllased stir-fryd on vaid mõned näited restorani mitmekülgsest menüüst.

Mida arvavad külastajad

Külastajad hindavad Chedi puhul kvaliteeti, mis on püsinud läbi aastate kõrgel tasemel. Valik möödunud kuul jäetud tagasisidest:

Erakordsed toidud. Maitsed ja presentatsioon, mida kergelt mujalt ei leia.

Felix, 17. veebruar 2023

Suurepärane teenindus ja toit, väga ilus hubane koht. Käime juba mitu aastat ja suure rõõmuga tuleme uuesti.

Dana, 18. veebruar 2023

Aadress: Sulevimägi 1, 10123 Tallinn

Veebruari TOP 10 restorani

  1. Lahepere Villa, Kloogaranna
  2. Hõlm Restoran, Tartu
  3. NOA Chef’s Hall, Tallinn
  4. Chedi, Tallinn
  5. Levier, Tallinn
  6. Rudolf restoran, Tallinn
  7. Mantel ja Korsten, Tallinn
  8. Snoob, Tallinn
  9. City Grill House, Tallinn
  10. Barbarea, Tallinn

Kuidas koostame edetabelit

Veebruari edetabel on koostatud 896 hinnangu põhjal. Peale igat DinnerBooking broneerimissüsteemi kaudu tehtud reserveeringut saab kasutaja hinnata restorani, selle teenindust, atmosfääri, toidu hinna ja kvaliteedi suhet. Nende andmete põhjal koostame ülevaate kõrgeimalt hinnatud restoranidest, mis põhineb reaalselt restoranis einestanud inimeste kollektiivsel arvamusel.

Nii et järgmine kord kui oled kuskil einestanud, siis jäta kindlasti restoranile nende tehtud töö eest tagasisidet!

You may also like...