Uudis: DinnerBookingu restoranid Silverspoon 2017 finaalis!

thumb image

Prestiižse gastronoomiakonkursi Silverspoon 2017 finalistid on selgunud ning nende seas on ka mitu head DinnerBookingu koostööpartnerit. Vaata lähemalt!

 

Silverspooni selle hooaja finalistide seas leiab pea igas kategoorias ka DinnerBookingu restorane. Meil on au olla selliste suunanäitajate koostööpartnerid, kelle tööd hinnatakse rahvuslikul tasandil. Sel aastal kasutati esmakordselt Silverspooni ajaloos restoranide kohta tagasiside kogumiseks e-lahendust, häälte kokkulugemise viis läbi audiitorfirma PwC. Silverspoon 2017. aasta konkursi võitjad kuulutatakse välja 3. novembril Rotermanni Soolalaos toimuval pidulikul auhinnagalal.

 

silverspoon 2017

Restoran Tchaikovsky

Silverspooni 2017. aasta konkursi finalistid on:

  • Fine dining – Horisont, Tchaikovsky ja Ö.
  • Casual dining – Gloria Veinikelder, Kaks Kokka ja Ribe.
  • Pererestoran – GOSPA, Lucca ja YliCool.
  • Eesti köök Farm, Juur ning Leib Resto & Aed.
  • Rahvusköök – Cru, Gianni ja Haku.
  • Kohvik – Café Lyon Meistri, Gianni Café  ja Hapsal Dietrich.
  • Pub/Brasserie Kolm Sibulat, Frenchy ja Saku Gastropub.
  • Tänavatoit – La Prima Pizza, Papa Joe ja Burger Kitchen Tänavagurmee.

 

 

silverspoon 2017

 

silverspoon 2017

Kolm Sibulat

 

Sel aastal võistlevad finaalis parima peakoka tiitli nimel Martin Meikas ja Ranno Paukson restoranist Ö, Martin Meikas ja Ranno Paukson restoranist Kaks Kokka, Costantino Veglianti restoranist Gianni ja Shuichi Shiraishi restoranist Haku.

 

silverspoon 2017

Kaks Kokka ja restoran Ö peakokad Martin Meikas ja Ranno Paukson

 

Silverspoon 2017 parima teeninduse kategooria finaalis on restoranid Gianni, Ribe ja Haku. Parima taimetoidu pakkuja kategooria finalistide seas on esindatud restoran Ö, Vegan Restoran V ja Raimond.

 

silverspoon 2017

Gianni meeskond

 

Silverspooni 2017. aasta hooaja võitjad kuulutatakse välja 3. novembril pidulikul auhinnagalal, mis toimub Rotermanni Soolalaos. Galal pakutakse külalistele 4-käigulist õhtusööki „Piirideta“, mille autoriks on Silverspoon 2016 konkursi parim peakokk Mihkel Rand. Parimaid restorane ja tegijaid tunnustab Michelini tähega pärjatud Helsingi restorani OLO tippkokk Kim Mustonen.

 

Silvespooni korraldusmeeskonda kuuluvad Marje Hallik-Wilson, Joakim Helenius, John Wilson, Mahesh Ramnani ja Andres Peets ning konkursi patroon on Eesti Gastronoomia grand old man Dimitri Demjanov.

 

MTÜ Gastronoomia Auhindade Eesti Selts loodi 2004. aastal. Silverspooni konkurss on Eestis esimene omataoline – gastronoomiakonkursi eesmärgiks on tunnustada, väärtustada ja arendada Eesti toidukultuuri. Lähemalt saad Silverspooni kohta lugeda nende koduleheküljelt.

 

silverspoon 2017

 

 

You may also like...