Külastajate lemmikrestoranid 2022 – tutvu edetabeliga siin

thumb image
Foto: Lahepere Villa // Mantel ja Korsten // Kolm Sõsarat

On aeg võtta kokku 2022. aasta ja vaadata, millised Eesti restoranid avaldasid külastajatele möödunud aastal enim muljet. 10 kõrgeimini hinnatud restot on sinu ees!

Kui soovid uut aastat alustada parimate maitsete seltsis, siis vaata, milliseid restorane soovitavad külastajad. Oleme kokku pannud 2022. aasta edetabeli, mis põhineb külastajate jäetud tagasisidel restoranidele. Külastajad hindasid muu hulgas nii teenindust, atmosfääri kui ka toidu hinna ja kvaliteedi suhet. 

Tutvu edetabeliga ja pane kalendrisse kirja järgmine restoranikülastus!

10. koht: Villa Thai

Külastajate lemmikute edetabelis sai kümnenda koha ehedate Tai ja India köögi maitsete restoran Villa Thai.

Kadrioru südames tegutsev restoran pakub maitsetest tulvil vürtsika olemusega toite, mis on siiski mugandatud põhjamaisele maitsele sobivaks. Kes aga soovib kogeda tõelist tulisust, võib alati kokkade poolt loodud vürtsisegusid juurde lisada.

Külastajad toovad Villa Thai puhul esile head atmosfääri, maitsvaid toite, autentseid maitseid ning suurepärast teenindust.

Hinnang: 5.46 punkti 6st
Aadress: Vilmsi 6, 10126 Tallinn

9. koht: Rudolf restoran

Kui pead lugu Prantsuse köögist või lihtsalt kaunitest ja maitsvatest roogadest, siis tasub kindlasti külastada üheksanda koha saanud Rudolf restorani.

Kadriorus tegutsevas Rudolfis on tähelepanu pööratud nii maitsekooslustele kui ka toitude väljanägemisele. Road on kaunilt esitletud, teenindus sõbralik ja professionaalne ning interjöör maitsekas. Fine diningu vääriline elamus kõikidele toidunautlejatele.

Hinnang: 5.46 punkti 6st
Aadress: R.Tobiase 11-1, 10147 Tallinn

8. koht: Mantel ja Korsten

Külastajate lemmikute edetabelis sai kaheksanda koha Kadrioru restoran Mantel ja Korsten. Restoranis saad nautida Vahemere köögist inspireeritud gurmee menüüd, mida peakokad eestilikus võtmes tutvustavad.

Restoran sobib hästi nii romantiliseks õhtusöögiks, mõne erilisema sündmuse tähistamiseks või miks mitte ka lihtsalt üheks toredaks õhtusöögiks nädala keskel. Külastajad kiidavad esmaklassilist teenindust, huvitavaid maitsekoosluseid ja hubast atmosfääri.

Hinnang: 5.48 punkti 6st
Aadress: J. Poska 19a, 10126 Tallinn

7. koht: Gianni

Seitsmenda koha saanud Gianni on üks Itaalia maitsete austajate lemmikuid. Restoran, eeskätt itaallasest peakoka Costantino Vegliantiga, pakub autentseid Itaalia maitseid, alustades kala- ja mereanniroogadest ja lihatoitudest lõpetades kõikide lemmikute – pastaroogade ja pitsadega.

Ka külastajate jäetud tagasiside on positiivne – märksõnadeks suurepärased itaaliapärased maitseelamused, stiilne interjöör ja viisakas teenindus.

Hinnang: 5.49 punkti 6st
Aadress: Jõe 4a, 10151 Tallinn

6. koht: Snoob

Kuuendalt kohalt leiab armsa ja hubase Snoob resto. Nõmme mändide all tegutsev restoran on üks kohalike lemmikuid, kuhu nii päeval kui ka õhtul suurepäraseid gurmeemaitseid avastama minna.

Külastajate tagasisides on korduvalt mainitud nii hubast atmosfääri, väga head teenindust ning suurepärast toitu, mis värviküllaselt ja maitsekalt serveeritud.

Hinnang: 5.49 punkti 6st
Aadress: Pärnu maantee 209a, 11622 Tallinn

5. koht: Barbarea

Kuigi Barbarea on tegutsenud vaid vähem kui paar aastat, on restoranist juba saanud üks pealinlaste lemmikuid. Koplis, Põhjala tehases asuv restoran ja naturaalse veini baar pakub menüüd, kus suur rõhk on juuretisega valmistatud pitsadel ja laudkonna vahel jagamiseks mõeldud eklektilistel roogadel.

Barbarea on oma omapärase olemuse ja menüüga külastajad täiesti ära võlunud. Samuti kiidavad külastajad teenindust, mis on mõnusalt sõbralik ja tähelepanelik.

Hinnang: 5.56 punkti 6st
Aadress: Marati 5, 11713 Tallinn

4. koht: NOA Chef’s Hall

Neljanda koha sai Eesti esimese Michelini tärni saanud restoran NOA Chef’s Hall.

Saabudes NCHsse, ununeb argipäev ja algab teekond pisut salapärasesse, kuid põnevusega oodatud maailma. Õhtu koos maailmas tunnustatud toiduelamuse, ainulaadse veinivaliku ning vaid hoolitseva teenindusega. See kogemust on igat sekundit väärt. 

Ka külastajate tagasiside restoranile on suurepärane – kiidetakse kogemust tervikuna ja ülimalt maitsvat degustatsioonimenüüd.

Hinnang: 5.56 punkti 6st
Aadress: Ranna tee 3, 12112 Tallinn

3. koht: Hõlm

Kuigi Tallinn on koduks kümnetele mainekatele ja suurepärastele restodele, siis seekordse esikolmiku restoranid asuvad kõik väljaspool Tallinna.

Kolmanda koha saanud Hõlm restoran on üks Tartu kulinaariamaastiku lipulaevadest, kes on oma koha välja teeninud pakkudes suurepäraseid maitseelamusi, sõbralikku teenindust ja kutsuvat interjööri.

Väga meeldiv elamus. Olime märgatud kogu külastuse vältel. Maitsed olid imelised, atmosfäär elegantne ja hubane. Kindlasti Tartu parim restoran

Hinnanud Airi, 22. september 2022

Hinnang: 5.67 punkti 6st
Aadress: Ülikooli 14, 51003 Tartu

2. koht: Kolm Sõsarat

Külastajate lemmikute edetabelis sai teise koha üks eriti omapärane restoran – kolme õe poolt püsti pandud restoran Kolm Sõsarat. Valgamaal Lüllemäe külas tegutsevas restoranis löövad kaasa kõik õed – maitsekooslusi loob Kerti, külalisi tervitab Triin ja aiasaaduste eest hoolitseb Kadri.

Külastajad hindavad väga restorani südamlikku teenindust, kohalikke maitseid ja elamust tervikuna.

Tundsime, et meid oodati endale külla. Võõrustajate kirg seda restorani pidada on ülivõimas ja see kandus edasi nii toitudesse, teenindusse kui ka atmosfääri.

Hinnanud Kadri, 8. august 2022

Hinnang: 5.79 punkti 6st
Aadress: Kirikumõisa tee 9, 68116 Lüllemäe

1. koht: Lahepere Villa

2022. aastal sai külastajatelt kõrgeima keskmise hinnangu Lahepere Villa, kellele jäetud tagasisidest peegeldub külaliste ülim rahuolu kogemusega.

Lahepere Villa on elamusresto kaunis Kloogarannas, Lahepere lahe ääres. Külaliste eest hoolitseb maja perenaine Helen, maitsekooslusi loob peakokk Silver Saa.

Kuna restoran on pisike ja pere poolt opereeritud, siis pakutakse külastajatele 4-käigulist set menüüd, mis vaheldub kahe nädala tagant.

Väga armas ja hubane interjöör. Üli maitsvad, huvitavad ja nüansirikkad road. Mega sõbralik ja soe vastuvõtt. Suur-suur tänu elamusliku maitserännaku eest Lahepere Villa!

Hinnanud Maris, 25. november 2022

Hinnang: 5.84 punkti 6st
Aadress: Liivaranna tee 3, 76708 Kloogaranna

Kuidas koostame edetabelit

Aasta edetabel on koostatud 9323 hinnangu põhjal. Peale igat DinnerBooking broneerimissüsteemi kaudu tehtud reserveeringut saab kasutaja hinnata restorani, selle teenindust, atmosfääri, toidu hinna ja kvaliteedi suhet. Nende andmete põhjal koostame ülevaate kõrgeimalt hinnatud restoranidest, mis põhineb reaalselt restoranis einestanud inimeste kollektiivsel arvamusel.

Nii et järgmine kord kui oled kuskil einestanud, siis jäta kindlasti restoranile nende tehtud töö eest tagasisidet!

You may also like...