Vaata, millised restod osutusid jaanuaris külastajate lemmikuteks

thumb image
Foto: Rudolf

Aasta esimene kuu on märkamatult möödunud ja on aeg vaadata, milliseid restorane külastajad kõrgeimini hindasid. Seekord leiab edetabelist vaid Tallinna restod – jaanuari TOP 10 restorani on sinu ees.

Mis oleks parem kui pugeda külma ilma eest peitu hubasesse restorani, et nautida kokkade valmistatud soojendavaid roogasid ja hõrgutisi.

Kui ei tea, millist restorani tasuks külastada, siis siin on külastajate 10 soovitust. Esmakordselt leiab edetabelist vaid Tallinna restoranid – vaata, millega on restoranid külastajad ära võlunud!

Edetabel põhineb külastajate tagasisidel, mis on jäetud möödunud kuu jooksul.

3. koht – Slaavi köögi resto MOON

Tallinna Kesklinna ja Kalamaja piiril paikneva restorani Moon eesotsas on tuntud restoranipidajad Jana ja Roman Zaštšerinski ning Igor Andrejev. Omanikud võrdlevad Mooni omaenda koduga, sest restoranis on kõik täpselt nende enda käe järgi tehtud ja söögid just sellised, nagu neile endale meeldib.

Menüü annab hea ülevaate Slaavi köögi tuntuimatest ja armastatuimatest roogadest ja maitsetest. Näiteks on menüüs juba aegade algusest olnud borš, erinevad variatsioonid pliinidest ja samuti ka pelmeenid, mida serveeritakse alati mõne maitsva lisandiga, näiteks seenekastme või tilli-võikastmega.

Mida arvavad külastajad:

Excellent menu and service!

Eeva, 7. jaanuar 2023

Really loved it. Food was great and well presented, team was super friendly and skilled also good at explaining us as foreigners what dishes will be like etc. Would definitely come back!

Daniel, 3. jaanuar 2023

Hinnang: 5.68 punkti 6st
Aadress: Võrgu 3, 10415 Tallinn

2. koht – Elegantne Prantsuse köögi restoran Rudolf

Jaanuari edetabelis sai teise koha Kadrioru restoran Rudolf. Restoran on külastajad ära võlunud elegantse interjööri, moodsate Prantsuse maitsete ja suurepärase teenindusega.

Menüüst leiad sellised Prantsuse köögist inspireeritud road nagu praetud foie gras, veise sisefilee bearnaise kastmega kui ka hõrgu pardifilee virsiku, apelsini ja tüümiani jusiga. Nädalavahetusteti on saadaval ka brunchimenüü, mis peidab endas selliseid hõrgutisi nagu pošeeritud muna ja lõhe brioche’iga, munapuder & trühvel küüslaugusaiaga või klassikaline croque madame singi, muna ja bechamel kastmega.

Mida arvavad külastajad:

Tasty food! And good atmosphere

Darina, 18. jaanuar 2023

Toit oli imemaitsev ja üleüldine meeleolu super!

Eerika, 9. jaanuar 2023

Hinnang: 5.69 punkti 6st
Aadress: R.Tobiase 11-1, 10147 Tallinn

1. koht – Michelini tärniga NOA Chef’s Hall

Kui otsid restorani erilise sündmuse tähistamiseks või soovid kogeda midagi tõeliselt unustamatut, siis on NOA Chef’s Hall selleks loodud!

Eesti esimene Michelini tärniga restoran asub Tallinna-Viimsi piiril ja pakub lummavat vaadet Tallinnale, hoole ja armastusega valminud roogasid ning perfektselt sobitatud veinivalikut. Mitmekäiguline degustatsioonimenüü, mida restoranis serveeritakse, avaldab külastajatele tõeliselt muljet.

Mida arvavad külastajad:

Suur-suur aitäh teile! Supertore õhtu, ülimaitsev toit, suurepärane teenindus ja kokkuvõttes õhtusöögist meeldejääv elamus!

Eve, 19. jaanuar 2023

Väga maitsev ja üllatavalt huvitavad kombinatsioonid.

Katrin, 21. jaanuar 2023

Hinnang: 5.73 punkti 6st
Aadress: Ranna tee 3, 12112 Tallinn

Seekord pääsesid edetabelisse vaid Tallinna restod – Jaanuari TOP 10

  1. NOA Chef’s Hall
  2. Rudolf restoran
  3. MOON
  4. Barbarea
  5. Snoob
  6. Salt
  7. Chedi
  8. Gianni
  9. Restaurant Tchaikovsky
  10. Mantel ja Korsten

Kuidas koostame edetabelit

Jaanuari edetabel on koostatud 724 hinnangu põhjal. Peale igat DinnerBooking broneerimissüsteemi kaudu tehtud reserveeringut saab kasutaja hinnata restorani, selle teenindust, atmosfääri, toidu hinna ja kvaliteedi suhet. Nende andmete põhjal koostame ülevaate kõrgeimalt hinnatud restoranidest, mis põhineb reaalselt restoranis einestanud inimeste kollektiivsel arvamusel.

Nii et järgmine kord kui oled kuskil einestanud, siis jäta kindlasti restoranile nende tehtud töö eest tagasisidet!

You may also like...