Juuli TOP 10: Eesti köögi restoran avaldab külastajatele muljet

thumb image
Foto: Restoran Farm

Aeg on avalikustada restoranid, kes pääsesid juuli TOP 10 edetabelisse, saades külastajatelt kõrgeimad hinnangud. Tutvustame lähemalt üht edetabelisse pääsenutest, kes alles hiljuti uksed (taas)avas – kaasaegse Eesti köögi restoran Farm.

Juuli, mis on teadupoolest puhkuste kuu, meelitas inimesed restoranidesse – kes nautis mõne suvise resto terrassil päikest ja kerget suvemenüüd, kes premeeris end õhtusöögiga peenes restoranis.

Ning ka juuli TOP 10 edetabelit vaadates on näha, et külastajad hindavad nii vanu lemmikuid (nt aastaid tegutsenud Gianni) kui ka uusi tulijaid (nagu eelmisel aastal uksed avanud Barbarea). Üks uutest restoranidest edetabelis on restoran Farm, kes alles paar kuud tagasi uksed avas ning kes juba pääses ka esikolmikusse.

Restoran Farm: Võluva atmosfääriga Eesti köögi resto

Restoran Farm on Tallinna vanalinnas asuv kaasaegse Eesti köögi restoran, mis peale väikest pausi koroonaajal on nüüd tagasi. Elegantses restoranis on mõeldud iga detaili peale, mis elamust vormib – alustades meeldivast vastuvõtust lõpetades kaunite lauakatete ja ebatraditsiooniliste serveerimisvahenditega nagu puit, malm, paber, klaas ja ka tekstiil.

Ning muidugi ei saa mainimata jätta ka Farmi menüüd, mis on kokku pandud parimast eestimaisest toorainest. Menüü pakub põnevat ülevaadet kaasaegsest Eesti köögist ja kohalikest maitsetest:

Kindlasti soovitame proovida meie peakoka pardirinna fileed, millele annab väga huvitava maitsevarjundi maapirni kreem, mis on tehtud sütel vahukoore peal. Õrnalt paneeritud piimavasikafilee (pildil) on üks väga hõrk ja eriline maitseelamus, mida Eesti restoranid väga tihti ei paku.

Margit, restoran Farm

Eelroogade hulgast pakub elamust aga “Farmi eelroogade valik”, kuhu kuulub muuhulgas klassikaline Eesti vürtsikilu võileib, mille serveeringu on peakokk muutnud vürtsikilu jäätiseks, mis on kaetud leivapuruga.

Ning kui oled juba Eesti köögi restoranis einestamas, siis tasub ka jookide puhul proovida midagi kodumaist. Näiteks eestimaisest toorainest – astelpaju, aroonia, kirss, rabarber, karusmari – valmistatud käsitööveine või hoopis Farmi enda limonaadi. Toidu- ja joogimenüüga tutvu lähemalt siin.

Positiivne tagasiside külastajatelt

Restoranile jäetud tagasiside on ülimalt positiivne ja külastajad on kogemusega väga rahul – atmosfääri, toitu ja teenindust hinnatakse maksimumpunktidega!

Suurepärane atmosfäär, suurepärased maitsed – ilus

Kaidi, 11. juuni 2022

Our waitress Elizabetta was very accommodating, and very friendly. She explained to us the dishes and had a very positive vibe.

Sheikha, 24. juuli 2022

Aadress: Müürivahe Tänav 27b, 10140 Tallinn

Juuli TOP 10 restorani

  1. Hõlm Restoran, Tartu
  2. Lahepere Villa, Kloogaranna
  3. Restaurant Farm
  4. Chedi
  5. 180° by Matthias Diether
  6. Barbarea
  7. Rudolf restoran
  8. Gianni
  9. Mantel ja Korsten
  10. Saaremaa Veski, Kuressaare

Kuidas koostame edetabelit

Juuli edetabel on koostatud 1005 hinnangu põhjal. Peale igat DinnerBooking broneerimissüsteemi kaudu tehtud reserveeringut saab kasutaja hinnata restorani, selle teenindust, atmosfääri, toidu hinna ja kvaliteedi suhet. Nende andmete põhjal koostame ülevaate kõrgeimalt hinnatud restoranidest, mis põhineb reaalselt restoranis einestanud inimeste kollektiivsel arvamusel.

Nii et järgmine kord kui oled kuskil einestanud, siis jäta kindlasti restoranile nende tehtud töö eest tagasisidet!

You may also like...