Augusti TOP 10: Edetabelisse pääses uus ja kuum Tallinna restoran

thumb image
Foto: Barbarea restoran

Aeg on avalikustada restoranid, kes pääsesid augusti TOP 10 edetabelisse, saades külastajatelt kõrgeimad hinnangud. Tutvustame lähemalt üht edetabelisse pääsenutest – restoran ja naturaalse veini baar Barbarea.

Suvi on selleks korraks läbi ja on aeg augustile tagasi vaadata. Edetabelist leiab nii vanu kui uusi nägusid, kes kõik jäid silma suurepärase toidu, teeninduse ja atmosfääriga – tutvu edetabeliga allpool!

Juuni keskel uksed avanud Barbarea on kiiresti võitnud külastajate südamed. Barbarea pääses edetabelisse, saades 5.68 punkti 6st.

Barbarea: Karjase saia teine nägu

Barbarea on Koplis, Põhjala Tehases asuv restoran ning naturaalse veini baar. Restoran on populaarse Karjase saia pagarikoja õhtusel ajal toimetav teine nägu. Kui pagarikoda kell 15:00 uksed kaheks tunniks sulgeb, avatakse 17:00 samades ruumides õhturestoran Barbarea.

Foto: @barbarea.restoran

Menüü inspiratsioon on maailma eri nurkadest kokku kogutud ning kõik toidud on mõeldud laudkonna vahel jagamiseks, et tekitada sõprade keskis arutelu ja emotsioone. Suur osa menüül on juuretisega valmistatud pizzadel, mida küpsetatakse Gianni Acunto puuküttega ahjus 500 kraadi juures.

Barbarea on kohtumispaik. Koht, kus sõpradega jagatakse toitu, jooki ning emotsioone.

Positiivne tagasiside külastajatelt

Foto: @barbarea.restoran

Alates Barbarea avamispäevast juuni keskel on restoran läbivalt saanud positiivseid hinnanguid. Tuuakse välja toiduelamust, suurepärast teenindust ja häid jooke.

Mida arvavad külastajad:

Parim toiduelamus ja teenindus üle pika aja Tallinnas. Hummus sulas suus, iga pizza on maitseelamus omaette ja tiramisu on täiesti next level! Ideaalne koht õhtusöögiks ja sõpradega suhtlemiseks. 10/10.

Marielle, 19. august 2021

Super teenindus! Paremat ei ole lihtsalt olemas 🙂 Nii edasi!

Aive, 6. august 2021

Rohkem tagasisidet leiad Barbarea lehelt.

Aadress: Marati 5, 11713 Tallinn

Augusti TOP 10 restorani

  1. Lahepere Villa
  2. Rudolf restoran
  3. 180° by Matthias Diether
  4. Villa Thai
  5. Hõlm Restoran
  6. La Bottega
  7. Barbarea
  8. Gianni
  9. Salt
  10. NOK NOK

Kuidas koostame edetabelit

Augusti edetabel on koostatud 684 hinnangu põhjal. Peale igat DinnerBooking broneerimissüsteemi kaudu tehtud reserveeringut saab kasutaja hinnata restorani, selle teenindust, atmosfääri, toidu hinna ja kvaliteedi suhet. Nende andmete põhjal koostame ülevaate kõrgeimalt hinnatud restoranidest, mis põhineb reaalselt restoranis einestanud inimeste kollektiivsel arvamusel.

Nii et järgmine kord kui oled kuskil einestanud, siis jäta kindlasti restoranile nende tehtud töö eest tagasisidet!

You may also like...