Lihasoovitus: 4 restorani, kus nautida mahlakat steiki

thumb image
Foto: Unsplash

Kus nautida linnas ühte hästi küpsetatud ja mõnusalt mahlast steiki? Oleme eeltöö ära teinud ja välja valinud 4 põnevat restorani, kus hõrke roogasid nautida.

Külmade ilmade korral pole midagi paremat kui soojad ja toekad toidud ning liharoad sobivad selleks suurepäraselt. Kui kodus kokkamisega jännata ei viitsi, siis siin on sulle neli Tallinna restorani, kuhu tasub mahlakat steiki otsima minna. Miks mitte end veidi hellitada ja nautida restoranis valmistatud roogasid. Mine sa tea, vast leiad altpoolt oma tulevase lemmiku!

Meat & Wine – Eeskujulik valik liharoogasid

Kui sulle meeldib suur valikuvabadus, kus menüü lööb silme ees lausa virvendama, siis pole paremat sihtkohta kui Meat & Wine restoran Tallinna vanalinnas. Meat & Wine puhul on tegu liharestoraniga, kus kvaliteet on hinnas ja head maitsed tagatud. Valida on kõiksugu lõikude vahel.

Naudi kas Rib-eye steiki, steik New Yorki, piprasteiki või hoopis steik Filet-Mignoni. Kõrvale veel klaas punast ja unustamatu õhtusöök vaatabki juba laualt vastu.

Aadress: Väike-Karja 1

City Grill House – Lihtsad ja puhtad maitsed

Eelmisel aastal uksed avanud City Grill House on kaasaegne grillrestoran kesklinnas. Restoran on suurepärane sihtkoht nendele seltskondadele, kus lisaks lihasõpradele on veel ka kala- ja taimetoidu austajaid – menüüs on piisavalt valikut kõigile.

Mitmed road on mõeldud jagamiseks – toidukaardilt vaatavad vastu sellised ahvatlevad liharoad nagu tomahook-steik kahele ja “Jagatud kogemuse” menüü, kus on esindatud neli erinevat liharooga. Võta sõbrad kaasa ja mine proovima!

Aadress: A. Laikmaa 5

Peppersack – Autentsed Eesti maitsed 15. sajandi kaupmehe majas

Vanalinnas jalutades oled Sa üpris kindlalt möödunud Peppersacki majast. Resto tegutseb 15. sajandi Kaupmehe Majas – hoone, mis oma keskaegse stiiliga esindab vanalinna olemust suurepäraselt. Ning ka restorani sisenedes on tunda ajaloo hõngu – alustades keskaegsest interjöörist lõpetades ajastutruu disainiga nõudega.

Peppersacki menüüst leiab nii võrratuid grillroogasid kui parimaid palasid traditsioonilisest Eesti köögist. Liharoogadest soovitame proovida näiteks krõbedat seakooti. Suussulavalt hõrk seakoot on esmalt küpsetatud 12 tundi madalal kuumusel ning seejärel krõbeda kamara saavutamiseks kõrgel temperatuuril. Koos hautatud hapukapsaste ning krõbedate ahjukartulitega on selle roa näol tegemist meie rahvusköögi tõelise uhkusega.

Aadress: Vana Turg 6

Mantel & Korsten – Hubane restoran Kadriorus

Kui peaksid end leidma Kadrioru idüllist, siis ootab sind seal naabruskonnas armas ja kodune restoran Mantel & Korsten. Inspiratsiooni on menüü tarvis enamjaolt ammutatud Vahemere rannikult, kuid võib kohata kõiksugu maitseid. Praegu ootab toidukaardis juba puht esmapilgul lummav Green Egg-il grillitud veise hanger-steik, mida serveeritakse lehtkapsa, õunatšatni ja viski- ja piprakastmega.

Mantel & Korsten on lisaks tunnustatud oma kõrgklassilise veinikaardi poolest, kust saad endale steigi kõrvale valida klaasikese rikkaliku punast. Ootamas on üks laitmatu elamus!

Aadress: J. Poska 19a

You may also like...