Sügismenüüd on platsis!

thumb image

Sel sügisel leiab värvirikkust lisaks leegitsevatest puulatvadest ka kohalike restoranide menüüdest, kus suvised maitsed on saadetud puhkusele ja end on sisse seadnud hooajalised sügisroad.

Sügis on kõige mitmekülgsem aastaaeg, sest iga päev üllatab vastavalt ilmataadi tujule. Septembris ootab õues troopiline suveilm, oktoobris maru vihmasadu ja novembris juba taltsutamatu lumetorm – igavesti muutuv, ent jäädavalt põnev! Ilmataadiga sama joont ajavad ka kohalikud restoranid, kes on lagedale tulnud uute sügismenüüdega, kus rõhk on mitmekesisusel, uuendusel ja hooajalisetel maitsetel. Siia oleme ritta seadnud 3 restorani, kes nii värvist kui ka maitsetest pahvatavate toidukaartidega on hiljuti lagedale tulnud ja nüüd kõiki huvilisi hooajalisele maitserännakule ootavad!

LORE BISTROO

Noblessneris juba tehtud mees, Lore Bistroo, on end Tallinna toidumaastikul põnevate maitsekombinatsioonide ja vapustava visuaaliga kindlalt kehtestanud. Iga roa väljapanek on juba tunnistuseks, et kokad on köögis öid veetnud ja menüü kallal vaeva näinud ning see on olnud seda igati väärt! Ka sel hooajal on pottide-pannide vahel sündinud imesid ja kokku kukkunud uus menüü pakub avastamisrõõmu kõigile.

Selline võiks olla su õhtusöök Lore Bistroos uue menüü saatel:

Eelroaks: Veiselihatartar seesamiseemne-majoneesi, aasiapärase kapsa & koriandriga

Pearoog: Pardirind rohelise pipra kastme & maisipüreega

Magusaks: Frititud croissant vaniljejäätise & pistaatsiapähklitega

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Peetri 12, Tallinn

PEGASUS

Ka restoran Pegasus on saanud sügistuule tiibadesse ning on värske menüüga kõiki külla ootamas. Kirjanike majas peituv restoran on suurepärane paik, kus heas seltskonnas imelist õhtusööki nautida või hoopis mõnel kõledal päeval sukelduda paeluvasse kirjatükki, nautides samaaegselt hõrku magustoitu tassikese kohvi kõrvale. Elamused on garanteeritud!

Sügisene maitserännak Pegasuses võiks välja näha selline:

Eelroog: Böff, marineeritud seened, austriaioli, parmesan, sinepiseemned & hapusai

Pearoog: Tursk, koorikloomakaste, suitsutatud porrulauk, hapu spinat & porruõli

Magustoit: Suitsušokolaadi mousse kook, astelpaju sorbettt & karamelliseeritud valge šokolaad

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Harju 1, Tallinn.

KOLM SIBULAT

Tallinna vana kala, restoran Kolm Sibulat, kõlab juba nime poolest sügiseselt! Selle eest kõneleb ka ahvatlev ja mitmekülgne uus menüü, kus sügisest on välja toodud parim! Värske menüü puhul jäävad eriti silma põnevad magustoidud, mille vahel valikut on lausa raske langetada. Kas oled varem kuulnud sellisest imeroast nagu õuna “cappuccino”? On mida järele proovida!

Selline võiks olla maiasmoka õhtusöök Kolmes Sibulas:

Pearoog: Pardifilee, röstitud fenkoli, kõrvitsapüree & vürtsika punase apelsini kastmega

Magustoit #1: Õuna “cappuccino” – rohelise õuna püree & ahjuõunavaht

Magustoit #2: Soe šokolaadi „hot pot“, vaniljekreemi & mustsõstramoosiga

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Telliskivi 2, Tallinn.

Sügiste maitseelamusteni!

You may also like...