Isadepäeva kingitus olemas? Siin on 3 maitsvat ideed

thumb image
Foto: Fotografiska

Juba järgmisel nädalal on isadepäev – kui soovid isa üllatada millegi meeldejäävaga, siis soovitame häid maitseid täis restoranikülastust. Siin on kolm restorani, kus isadepäeva eriti hea tähistada on.

Pühapäeval, 12. novembril tähistatakse isadepäeva ning just nüüd on parim aeg mõelda kingiideede peale. Meie soovitus on kutsuda isa mõnda põnevasse restorani. Oleme sinu eesti eeltöö ära teinud ja välja toonud 3 restorani, mis pakuvad meeldejäävat isadepäeva elamust. Alustades ekskursioonist pruulikotta lõpetades pühapäevase isadepäeva brunchiga.

Kutsu isa Põhjala Tap Roomi pruulikoja tuurile

Kui isa peab lugu heast õllest, siis tasub minna Noblessneris tegutseva Põhjala Tap Roomi pruulikoja tuurile. 45-minutilise tuuri jooksul käiakse läbi tootmisruumidest, räägitakse õlletegemisest ja Põhjala pruulikojast. Tuuri käigus pakutakse maitsmiseks ka 3-4 erinevat õlut.

Peale põnevat ekskursiooni sea sammud aga Põhjala Tap Roomi restoranipoolele, et nautida terve päeva hommikusöögi menüüd. Märksõnadeks siinkohal Ameerika hommikusöök, rammusad road ja muidugi lai valik õllesid.

NB: Eestikeelne pruulikoja ekskursioon toimub laupäeviti, inglisekeelne nii laupäeviti kui pühapäeviti.

Aadress: Peetri 5, Tallinn

Isadepäeva brunch Fotografiska restoranis

Üllata isa meeldejääva brunchiga ühes Tallinna parima vaatega restoranis! Seda saad teha restoranis Fotografiska, kes avab 12. novembril isadepäeva raames uksed, et pakkuda mitmekäigulist brunchimenüüd.

Restoran on selleks puhuks kokku pannud erimenüü, mis on osa Fotografiska jätkusuutlikust toidumaailmast. Menüüst leiad nii klassikalisi hommikumaitseid nagu müsli ja jogurt kui ka uusi üllatajaid nagu haputainavahvlid ploomikompotiga või hoopis hommikukarri 6-minuti muna ja krõbeda riisiga. Tutvu isadepäeva brunchi menüüga.

Aadress: Telliskivi 60a/8

Isadepäeva õhtusöök ja kontsert Rudolf restoranis

Tähista isadepäeva mõnusa muusika ja parimate Prantsuse ja Euroopa maitsetega. Hea võimalus selleks on maalilise Kadrioru serval Rudolf restoranis, kes on isadepäeva õhtuks külla kutsunud jazz bändi Stepsel.

Rudolf on üks külastajate lemmikrestorane, paistes silma nii maitseka ja stiilse interjööri, imemaitsvate ja loominguliste toitude kui ka suurepärase teenindusega. Isadepäeval on võimalus nautida nii hõrku Prantsuse stiilis brunchimenüüd (kuni kella 15ni) ning õhtusel ajal a la carte maitseid ja kell 18:30 algavat kontserti.

Aadress: R.Tobiase 11-1, 10147 Tallinn

You may also like...