7 säravat staari: klientide lemmikrestoranid septembris

thumb image

Järjekordne kuu on mööda läinud. Kooli- ja tööelu on täistuuridel sügisesse veerenud ning DinnerDays Restoranide Festival kohekohe algamas.

Kuid seekord ei räägi me ei sügisest ega suurepärasest DinnerDays festivalist, vaid hoopis septembris DinnerBookingu restoranide parimatest. Millised restoranid pälvisid klientide kõrgeimad hinnangud sel korral?

DinnerBookingu TOP -listide andmestik põhineb reaalselt restoranides einestanud inimeste kogemustel, mis lisab tulemustele väärtust ja usaldusväärsust. Arvesse oleme võtnud kõik vastused septembris välja saadetud 3000. tagasisideankeedi põhjal ning pannud sellele tuginedes kokku skoori, mis kuuepallisüsteemis võtab arvesse toidu kvaliteeti, teenindust, õhkkonda, üldist toiduelamust ning hinna-kvaliteedi suhet.

7 Fotografiska 5.29

foto / Hannes Virkus

Esmakordselt on top listi jõudnud vastavatud, erineda julgev restoran Fotografiska (5.29), mis kiirelt ennast tõestanud on. Väga aktuaalse ja Eestis innovatiivse 0-kulu põhimõttel töötava restorani peakokk Peeter Pihel on öelnud: “Püüame hoida jätkusuutlikkuse ja taaskasutuse põhimõtteid kõikjal oma tegevustes ning seeläbi inspireerida oma külalisi. ” ning see on suurepäraselt õnnestunud.

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Telliskivi 60a/8, Tallinn

6 FARM 5.35

Modernse Eesti köögiga restoran keskaegse Tallinna Vanalinna südames, mille miljöö kajastab esimese Eesti Vabariigi aegse jõuka möldri nägemust läänelikust uhkusest.”

Nii kirjeldab restoran ennast oma kodulehel. Uhkust võib restoran möödunud kuu valguses tunda ka seetõttu, et kõikide DinnerBookingu restoranide seal on FARM hinnatud Septembris väärikale 6. kohale.

DinnerDays festivalil pakub FARM järgnevat menüüd:
tursamaksavaht // piimavasikafilee // bešeedessert; lisainfo ja piletite broneerimine: https://dinnerdays.com/ee/front/farm/.

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Müürivahe 27b / Viru 11, Tallinn.

5 Mantel ja Korsten 5.41

Maalähedane, kerge vungiga ja väga soe ning südamlik toidupesa Kadriorus on oma maitseteoaasi maitseid sügiseselt just uuendanud. Hea põhjus esiviisiku kroonis einestamiseks on ka see. Uuenenud menüüd näiteid näed alljärgnevalt:

Klientidel jagub restoranile samuti valdavalt vaid kiitvaid sõnu.

Super maitseelamused ja väga mõnus õhkkond! 🙂

Gerli, 27 september 2019

DinnerDays festivalil pakub Mantel ja Korsten järgnevat menüüd:
risotopallid // mõõkkala // sidrunitart; lisainfo ja piletite broneerimine: https://dinnerdays.com/ee/front/mantel-korsten/

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: J. Poska 19a, Tallinn.

4 Mon Repos 5.48

Põneva ajalooga majakeses tegutsev peen, hubane, elegantne, taktitundeline ja samas lihtne, kuid tehniliselt kõrgetasemeline restoran Mon Repos on Eesti restoranimaastiku üks huvitavamaid näiteid.

foto / Jaroslav Frolov

Mitmekülgne menüü on läbi põimunud traditsioonidest Kadrioru kuldajastust, uuenduslikust ning innovatiivsest. Toit on kunst, seda eriti peakoka korrusel. Alumisel korrusel pakub Mon Repos prantsuse brasseriitüüpi menüüd, mis samuti aja mahavõtmist vägagi väärt on.

Toiduelamus Suure Tähega 🙂

Anu, 27 september 2019

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Narva mnt 92, Tallinn.

3 MOON 5.51

Vene köök on ka Eestis kõrgelt hinnatud. Auhinnalise kolmanda koha vääriline MOON on julge ja kirega tehtud modernne vene köök oma parimas olemuses. Leiab nii viina ja sakuskasid, pelmeene, kui suppi, magustoiduks ehk kohupiimaga sõrnikuid? Aga saab ka burrata juustu, marineeritud seeni, pardifileed või martsipani-moonikooki jpm.

DinnerDays festivalil pakub MOON järgnevat menüüd:
tartar // haugikotlet // napoleoni kook; lisainfo ja piletite broneerimine: https://dinnerdays.com/ee/front/moon-2/

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Võrgu 3, Tallinn.

2 Restaurant Tchaikovsky / Hotel Telefraaf 5.51

Tchaikovsky, see on väljapeetud ja elegantne prantsuse ja vene köögi sümfoonia, kus Eestimaise toorainega luuakse maagilisi maitsied tipprestoranile kohaselt.

Seda on väärtustanud ka restoranis einestanud külalised, kes laitmatu teeninduse, toidu ja atmosfääri sümbioosis on restorani teisele kohale hinnanud. Tallinnas meeldejäävaid toiduelamusi otsides tasub tõsiselt selle restorani peale mõelda.

Väga professionaalne teenindus, toidud valmistasid maitseelamuse. Õdus õhkkond. Soovitan.

Lauri-Sulev, 15 september 2019

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Vene 9, Tallinn.

1 180° by Matthias Diether 5.74

Palju õnne kõrgeima skooriga (5.74) septembris esikohale tõusnud 180° by Matthias Diether tiimile. Tippkoka Dietheri arusaamine kliendi vajadustest ja soovidest ning oskuslik maitsete kombineerimise taju ning tähelepanu igas detailis toob 180° Eesti restoranimaailma koorekihi eredamate tegijate sekka.

Matthias on öelnud: “Inimesed soovivad üha enam restorani tulles suhelda mitte ainult lauda tuleva teenindajaga, vaid saada kontakti köögiga, et rääkida toidust, veinist, kokanduskunstist.” Ning seda kõike mainitud restoran oskuslikult ka pakub. Seda võib näha ka järgnevast kliendi tagasisidest:

Võib öelda, et uus tase Tallinna restoranide seas.Lisaks kvaliteedile kõiges avaldas muljet ka see, et erinevad kokad tutvustasid erinevaid toite. See seob kokad ja kliendid kokku väga toredaks elamuseks.

Arle, 25. september

Üsna kulunud väljend, kuid kasutame seda siiski – seda ei saa kirjeldada, seda tuleb kogeda!

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Staapli 4, Tallinn.

Maitseelamusteni!

You may also like...