Tähista pühi koos SMAKi ja Rolf Roosaluga

thumb image

SMAK resto ühendab tuleval nädalal maitse- ja muusikaelamuse ning ootab juba 17. detsembril endale külla, et tähistada jõuluaega koos hõrkude roogade ja Rolf Roosalu kontserdiga.

SMAK on tuntud heade ürituste korraldajana! Iga nädal toob resto küastajateni mõne uue ja põneva elamuse, kus seotakse õhtusöök kultuurisündumsega. Nõnda ka jõulude-eel, mil on tähistada oi kui paljut! Nimelt, on SMAK järgmise nädala neljapäeval, 17. detsember korraldamas üht meeldejäävat õhtut pühade meeleolus. Kui muidu on restos peaesinejaks peakokk Dmitri Rooz käe all valminud maitsvad road, siis seekord jagab köögimeeskond lava armastatud laulja, Rolf Roosaluga. Üheskoos luuakse unustamatu õhtupoolik, kus hõrke maitseid taldrikkul saadab kõrvu paitav kontsert. Suurepärane avapauk jõuludeks!

Tagasihoidlik jõuluolemine toimub SMAKis 17. detsember kell 19:00 ning piletihind inimese kohta on 63€. Piletihinna sees on Rolf Roosalu kontsert, kolmekäiguline õhtusöök SMAKi kokkade poolt ja tervitusjoogiks Spinato Prosecco, et lüüa maagilise õhtu alguseks klaasid kokku.

Õhtusöögiks saab valida kahe menüü vahel:

Tüümian-part

Kalamenüü:
Eelroog: Tiigekreveti šnitsel – sidrunhein, tšilli, karri, avokaado, koriander, cheddar jäätis
Pearoog: Dorada ja sinimerekarbid – tomati-safrani risotto, basiilik, küüslauk, tšilli, valge vein
Magustoit: Apelsini Tuile – kitsejuustu ingverikreem, ananass, passion, estragon

või

Lihamenüü:
Eelroog: Veise tartar – kapparid, shalotstsibul, petersell, aioli, röstsai
Pearoog: Tüümianipart – flambeeritud pirnisalat, chicory, gorgonzola
Magustoit: Pikantne šokolaadifondant – kookosesorbee

Pileteid on piiratud koguses ehk ära lase suurepärast võimalust käest! Nagu olukord ette näeb, hoitakse 2 meetrit tublisti ka külaliste vahel vahet.

Osta pilet üritusele ➤

Aadress: Lootsi 10/2, Tallinn

Kes tuleval nädalal konstert-õhtusöögile ei jõua, on oodatud SMAKki pühasid tähistama teistel päevadel. Restoran on avatud igapäevaselt ning lisaks a la carte menüüle, pakub SMAK hommikusööki, tööpäeviti maitsvaid lõunaid ja alati otse ahjust tulnud küpsetisi, mida saab nautida kohapeal või haarata teepeale kaasa. Samuti on parkimine SMAKi ees tasuta ehk karge ilmaga ei pea kartma, et auto liiga kaugele jääks.

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Lootsi 10/2, Tallinn

You may also like...