Soovitus: 2 põnevat eriõhtusööki aprillis, millest kindlasti osa võtta

thumb image

Kui soovid osa saada ainulaadsest maitseelamusest või teha sõprade või perega koos midagi toredat, siis tasub osa võtta restoranide eriõhtusöökidest. Siit leiad kaks ägedat eriõhtusööki aprillis.

Eriõhtusöögid on vahva võimalus kogeda midagi tõeliselt ainulaadset. Üheks õhtuks on köögis pead kokku pannud mitme erineva restorani kokad, et tuua külalisteni põnev maitseelamus.

Tõime välja kaks põnevat üritust – üks Tartus ja üks Tallinnas – mis aprillis toimumas on.

Eriõhtusöök Hõlmas: Hiro Takeda & Kristjan Peäske

Restoran Hõlm on üks Tartu kulinaariamaastiku lipulaevadest, kus leiavad tihti aset ka põnevad eriõhtusöögid.

Järgmine eriõhtusöök toimubki juba 19. aprillil. Hõlma peakokk Sven Pärn saab üheks õhtuks käed lüüa Jaapani juurtega koka Hiro Takeda ja toidukultuuri arendaja Kristjan Peäskega.

Hiro Takeda jõudis Eestisse Euroopa kulinaariamekast Kopenhaagenist, Noma restoranist ning on hetkel tegev Lee restoranis, sidudes väiketalude toodangu oma rahvusvahelise kogemuse ja Jaapani juurtega. Hirot juhib tugev veendumus, et toit on sild suhete loomisel. Kristjan on restoranimaailmas tegutsenud üle 20 aasta ja veinifanaatikuna hoolitseb igapäevaselt selle eest, et söögikohtade veiniprogramm oleks põnev ja omanäoline.

Menüü avalikustatakse õige pea, ent kohad tasub juba ette broneerida.

Millal: 19. aprill kl 19:00
Hind: 159€ (sisaldab mitmekäigulist menüüd ja joogivalikut)
Aadress: Ülikooli 14, 51003 Tartu

Femmes Uniques õhtusöök: Eerika Plamus & Cätlyn Priks

Fotografiska restoran on kantud „Kestliku naudingu” ideest, kus kontseptsiooni keskmes on toit, mis ühteaegu nii maitseb kui ka mõjub meile hästi. 

Restoranis korraldatakse tihti põnevaid eriüritusi, millest järgmine leiab aset juba 8. aprillil. Tegemist on Femmes Uniques ürituste sarjaga, mille eesmärgiks on tõsta esile säravaid naisi restoranimaastikul. 

Fotografiska peakokk Peeter Pihel on seekordseks Femmes Uniques õhtusöögiks külla kutsunud Eestist tuule tiibadesse saanud Eerika Plamuse, kes praegu töötab maailma ühes gastronoomia pealinnas Kopenhaagenis restoranis á terre.

Lisaks särab õhtusöögil Fotografiska sous-chef Cätlyn Priks, kes pöördus äsja tagasi kodumaale peale töötamist Taanis restoranis Svinkløv Badehotel. Cätlyn on pärjatud 2019. aastal ka Aasta Koka tiitliga ning oli treeneriks Global Chef Challenges 2023 Eesti kandidaadile.

Üritusele on saadaval veel vaid viimased kohad!

Millal: 8. aprill kl 18:00
Hind: 119€ (sisaldab mitmekäigulist menüüd)
Aadress: Telliskivi 60a/8, 10412 Tallinn

You may also like...