Soovitus: kolm kordumatult ägedat pop-up restorani Viirelaiu saarel ja Siidrifarmis!!

thumb image

Me kõik soovime vahest kogeda midagi tõeliselt erilist! Minna kohta, kus varem pole käinud, maitsta midagi, mida varem pole maitsnud. Need kolm unikaalset pop-up restorani pakuvad enamat kui lootsid- unustamatut toiduelamust, meeleolukat pidu ja võimalust astuda välja argipäevast.

Gurmeepidu Siidrifarmis

Noblessneri idüllilises sadamalinnakus augustis 2018 avatav restoran 180° by Matthias Diether on uus gastronoomiline täht restoranimaailmas, mille loojaks on Michelini tärniga pärjatud peakokk Matthias Diether isiklikult. Selle tähistamiseks kutsub restoran kõiki oma sõpru, koostööpartnereid ja hea maitse austajaid osa saama meeldejäävast suveõhtust eksklusiivsel eriüritusel 180°Gurmeepidu Siidrifarmis 13. juulil.

Ürituse broneering ➤

Siidrifarm on kui ühe unistuse täitumine. See on kombinatsioon käsitöösiidri tootmisest, heast toidust ja mõnusast peokeskkonnast.

Aadress: Virla küla, Kõue, Harjumaa

Peakokk Matthias Diether

 

Viirelaiu saare gurmee-elamused

1. Peakokk Vladislav Djatšuk Viirelaiul 27.oktoober

Taas ühel maagilisel õhtul Viirelaiu taastatud majakavahi majas pakub Chef de Cuisine Vladislav Djatšuk oma meeskonnaga maitsvaid elamusi,  mida vaid vähesed saavad kogeda. Ole üks nende hulgast, kes ühel maagilisel Eesti saarekesel avastab mere ilu ja maitsete küllust.

Viirelaiu Majakavahi peakokalaud kutsub inimesi erilisele õhtusöögikogemusele, mida võõrustab restoran Mon Repos ja Tchaikovsky peakokk Vladislav Djatšuk. Saarele tulnud inimesed viiakse peakoka juhendamisel kulinaarsele teekonnale 1880.a  ehitatud majakavahi majas.

See on koht, kus kohtuda teiste külalistega,  veeta lõbusalt aega ning tutvuda sarnaste huvidega inimestega, kes hindavad head toitu ja jooki. Leia uusi sõpru, naudi meeldivat atmosfääri ja üllatu oma meeltega nii leitud looduse ilust kui maitsvast toidust.

Ürituse broneering ➤

Peakokk Vladislav Djatšuk

2. Venemaa tuntud peakokk Alexei Zimin Viirelaiul. 22.-23.september

Alexei Zimin – staarkokk Venemaalt, kes tuleb esimest korda Eestisse külla ja teeb Viirelaiu Majakavahi kompleksis erilise õhtusöögi spetsiaalselt valitud 25-le külalisele. Zimin lendab kohale ainult selleks nädalavahetuseks.

Venemaa staarkokk Alexei Zimin

Kõik 6 käiku, mis staarkokk idüllirohkel saarel pakub, teeb ta ära koha peal. See ei saa olema lihtne ülesanne, kuna tingimused Viirelaiul,  võrreldes Zimini enda restoranidega on sama erinevad,  kui on kuu maakerast. Õhtusöök toimub 1880. a ehitatud Viirelaiu majakavahi majas pika laua taga 25 erilisele külalisele.

Ühes otsas valmistab Zimin süüa ja teises hõõgub kamin. Lisaks temale on septembrikuu imelisteks õhtuteks teisigi üllatusi.

Ürituse broneering ➤

Aadress: Viirelaid, Muhu, Saaremaa

 

Viirelaid on saar, mis on kujunenud Eesti peakokkade armastatud pop-up restoranide sihtkohaks. Loendamatud tippkokad on otsustanud oma saarekülalised just siin maitserännakutele viia, sest Viirelaid ei ole päris üksik saar. Selleks ei pea isegi eriti selge ilm olema, et Mandri-Eesti ja Saaremaa mõlemad ära paistaks. Aga üsna üksildane on ta küll: üks majakas, üks majapidamine ja 500 lammast. See on saar, mis pakub naudingut looduse puhtusest, kohalolust. Iga suutäis on siin küllus.

You may also like...