Soovitus: 3 mõnusat rannarestot, mida sel suvel külastada

thumb image
Foto: Kabe Beach

Suvehooaeg on täies hoos ja kaunid Eesti rannad ootavad külastamist! Siin on 3 parimat rannarestot, kus ranna-vibe’i imeliste toitude ja värskendavate kokteilidega nautida.

Otsid mõnusat ja suvist restot, kus suvepuhkust heade toitude ja mõnusate jookide saatel nautida? Oleme sinu eest eeltöö ära teinud ja leidnud kolm rannaäärset restorani, mida sel suvel külastada. Suvised maitseelamused ja kaunid merevaated on garanteeritud!

OKO resto: Mõnus rannaresto Viimsis

Otsid mõnusat rannarestot mitte liiga kaugel Tallinnast? Siis soovitame OKO restorani Viimsis, Haabneeme rannas.

Restoran pakub hubast ja helget atmosfääri nii sees nautimiseks kui ka avaral terrassil päikese ja kokteilide saatel einestamiseks. Menüü on lihtne, maitsev ja mitmekülgne – peafookus on “slow fast food” ehk aeglane kiirtoit, kus suurt rõhku on pandud naturaalse juuretisega valmistatud pitsadele.

Restorani väliterrassil saad nautida kaunist merevaadet ja päikeseloojangut. Soovitame külastada!

Aadress: Kesk tee 27, Viimsi

Kabe Beach: Helge rannaresto Kaberneemes

Järgmine soovitus viib meid Kaberneeme, mis on Tallinnast vaid 30 minuti autosõidu kaugusel. Seal tegutseb Kabe Beach, eelmisel suvel avatud hooajaline restoran.

Kabe Beach on tõeline rannaresto – seal ootab sind ees kaunis merevaade, mõnus muusika ja muidugi ka põnevad maitsed. Restorani peakokk on Martin Rondo, kes on kokku pannud menüü, lähtudes, et toit oleks lihtne ja arusaadav, aga samas maitsenüanssidega üllatav.

Inspiratsiooni oleme saanud erinevatest beach clubidest üle maailma – Vahemere äärest, Dubaist kui ka Mehhikost.

Martin Rondo, Kabe Beach peakokk

Menüü on mereäärsele restole kohaselt mereannirohke – menüüst leiab värskeid austreid, mereande, hummust, sütel grillitud kala ja liha, käsitöö friikaid ja ka imelisi magustoite.

Imelisi maitseid ja värskendavaid jooke saad nautida nii restoranis sees kui ka mõnusal terrassil.

Aadress: Kaberneeme, Kordoni tee 20

POKO: Rannarestoran suvepealinnas

Rannarestodest rääkides ei saa me üle ega ümber Pärnust – suvepealinn on rannamõnude nautimiseks ideaalne sihtkoht. Ja kui suvepuhkus juba Pärnusse viib, siis soovitame kindlasti külastada ka rannarestot POKO.

Rannapromenaadi lõpus, otse rannaliival, asub POKO, pakkudes enamat kui lihtsalt einet. Sel aastal on POKO südameks andekas peakokk Joonas Koppel, kelle uuenduslik lähenemine muudavad lihtsad suvised koostisosad tõelisteks maitserännakuteks. Iga roog on tunnistus tema kirest toidu ja kvaliteetse tooraine vastu.

Menüüd koostades on kokad inspiratsiooni saaanud tänavatoidu retseptidest, ühildades populaarsed ja armastatud maitsed restoraniköögi distsipliini ja pereliikmete poolt lisatud armastusega. Tiigerkrevetid küüslaugu-tšilliõliga, krõbekana burger, ja mereannisupp safrani aioliga on vaid mõned näited isuäratavast menüüst.

Moodne rannahoone, mida täiendab päikesepurjedega katuseterrass, sobib nii värskendavaks lõunapausiks kui ka elegantse õhtusöögi nautmiseks.

Aadress: Ranna pst 11a, Pärnu

You may also like...