Burger, burger ja burger

thumb image

Burger on ameerikalik kiirtoit mida tänasel päeval üha enam ka gurmeevaldkonnas kohata võib. Seejuures on kvaliteetsest toorainest tehtud maitsev (ja võrdlemisi tervislik) kehakinnitus hinnatud üle maailma just tänu oma brutaalsele lihtsusele ja otsekohesusele.

Teeme ülevaate burgeritest, mis sööma kutsuvad ja maitse poolest BigMac-i unustusehõlma lükkavad.

Rukis

Kohvik-pagarikoda Rukis kostitab oma külastajaid laia valiku värskete pagaritoodete, erinevate suppide, salatite, pannkookide, jm. maitsvaga.

Valikust leiab lisaks ka mahlase küülikuburgeri, mis sisaldab jääsalatit, sibulamarmelaadi, Emmental juustu ja sinepist majoneesikastet.

Küülikuburger 13€

Broneeri õhtusöögilaud ➤

Aadress: Viru 11, Tallinn. E-P 08.00-20.00.

Nomad

Restoran Nomad pakub traditsioonilisi maitseid moodsas võtmes. Sellel filosoofial põhineb ka nende majaburger nimega Nomad Burger.

Koostiseks: Mahlane 100% veiseliha kotlet, Foie Gras, kirsikaste, Marie Rose kaste trühvliõliga, värske soolakurk ja friikartulid.

Nomad Burger. 13€; photo: Alina Birjuk

Broneeri laud õhtusöögiks ➤

Aadress: Roseni 9, Tallinn. E-P 12.00-23.00.

Meat & Wine

Esmaklassiline liharestoran pakub laias valikus erinevaid liharoogi, sealhulgas hõrke burgereid.

Menüüst leiab koguni kolm erinevat hõrku rooga: klassikaline hamburger Must Anguse veiselihast, burger lambalihast ja kalasõpradele ka kalaburger.

Broneeri õhtusöögilaud ➤

Aadress: Väike-Karja 1, Tallinn. E-N 12.00-23.00; R-L 12.00-02.00; P 12.00-23.00.

Jah kallis!

Tahad, sööme täna burgereid?

Jah, kallis!

Nõmme lähistel, mitmekülgses Manta Majas avatud restorani võib kirjeldada märksõnadega ‘siiras pöördumine, kogukonnale avatus’. Söögikoha menüüst leiab rikkaliku hommikusöögivaliku, loomulikult A la Carte menüü, kuid lisaks on võimalik ka maitsvat sushit tellida.

Burgeritest on valikus majaburger nimega Jah, kallis! ning kitsejuustuburger. Mõlema saiaks kasutatakse prantsusepärast briochet ehk nupsusaia seesamiseemnetega.

Jah, kallis! burger sisaldab veiselihakotletti, Cheddar juustu, röstitud peekonit, Peipsi hapukurki, salatit, Steakhouse’i friikartuleid ja BBQ-kastet

Kitsejuustuburgeri taldrikult leiab aga nii karamelliseeritud kitsejuustu, bataadifriikaid, kui ka guacamole-kastet.

Broneeri õhtusöögilaud ➤

Aadress: Manta Maja, Vabaduse pst 174b, Tallinn. E-N 07.00-21.00; R: 07.00-23.00; L 11.00-23.00; P 11.00-21.00.


Maitseelamusteni!

You may also like...