Soovitus: 3 + 1 restoranis Kolm Sibulat

thumb image

Kesknädalase sombu ja tormi kiuste on just õige aeg aasta eelviimase nädalavahetuse plaane sättida. Toome teieni 3 vastupandamatut rooga restoranist Kolm Sibulat ja lisaks ühe koduse, talvise joogi, mida kohapeal mekkida.

Telliskivi tänava alguses asuva restorani Kolm Sibulat toiduvalik on vägagi mitmekülgne. Menüüst leiab isetehtud kimchit, erinevaid omapäraseid kala-, liha- ja taimetoite, erinevaid startereid, põnevaid nuudleid ja suppe, kosutavaid pearoogi ja magustoite.

Tihti tekib restoranis tunne, et valik on nii suur, et ei oska kohe midagi valida. Kui ka sinul on nii, siis loe edasi, sest valisime koostöös restoraniga välja kolm eriti maitsvat rooga, mida restorani Kolm Sibulat külastades kindlasti proovida tasuks.

Valikus on 1 eelroog, 1 pearoog ja 1 magustoit ehk ideaalne kolmekäiguline õhtusöök. Head isu!

Einestamisele eelnevalt/kõrvale/järgselt saab soojalt soovitada salaretsepti järgi valmistatud glögi, mille maitsetes domineerivad apelsinikoor, kardemon, nelk, tähtaniis ja kaneel. Ilma promillita on võimalik mekkida astelpajuglögi. Pühademeeleolu tuleb Kolmes Sibulas samuti kauba peale. 😋

Eelroog

  • Röstitud kammkarbid ja hiidkrevetid, rohelise herne ka kõrvitsa salat ning ingveri aioli 10.-

Hind: 10,5.-

Pearoog

  • Tursakotlet, maapirn, uputatud muna, särtsakas kurk ja tilli aioli

Hind: 15€

Magustoit

  • Astelpajukreem, põldmarjad ja metspähklöi besee

Hind: 6€

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Telliskivi 2, Tallinn.

Maitseelamusteni!

You may also like...