Novembri TOP 10: Vaata, milliseid restorane soovitavad külastajad

thumb image
Foto: Lahepere Villa

Siin on restoranid, kes pääsesid novembri TOP 10 edetabelisse, saades külastajatelt kõrgeimad hinnangud. Tutvu edetabeliga ja planeeri oma järgmine restorani külastus!

Kui soovid enne aasta lõppu külastada mõnda ägedat restorani, siis järgnev edetabel on sulle! 10 restorani, mis said möödunud kuu jooksul külastajatelt kõrgeima hinnangu. Edetabelist leiad restosid seinast seina, seega usume, et leiad siit omalegi lemmiku.

Edetabel põhineb tagasisidel, mis on jäetud peale DinnerBookingu broneerimissüsteemi kaudu tehtud reserveeringut. Muu hulgas hindavad külastajad teenindust, atmosfääri ja toidu hinna ja kvaliteedi suhet. TOP 10 restoranid on sinu ees!

Kolmas koht: Michelini resto NOA Chef’s Hall

Juba mitmendat kuud järjest on esikolmikusse pääsenud Michelini tärniga tunnustatud NOA Chef’s Hall. Seetõttu võib vast järeldada, et tegemist on tõepoolest erakordse restoraniga, mida külastades peatub aeg ja algab teekond salapärasesse maailma.

Nagu Michelini restodele tavaks, saab NCH’s nautida mitmekäigulist degustatsioonimenüüd. Ning loomulikult imelist vaadet merele. Suurepärane restoran erilisteks hetkedeks, elamus on garanteeritud.

Mida arvavad külastajad:

It was probably the best degustation I’ve ever had. Everything was amazing.

Veronika, 18. november 2022

Väga mõnus, maitsev, meeldejääv toiduelamus

Marianne, 25. november 2022

Hinnang: 5.65 punkti 6st
Aadress: Ranna tee 3, 12112 Tallinn

Teine koht: Tartu pärl Hõlm restoran

Restoran Hõlm on üks Tartu kulinaariamaastiku lipulaevadest, kes on oma koha välja teeninud pakkudes suurepäraseid maitseelamusi, sõbralikku teenindust ja kutsuvat interjööri.

Menüü on inspreeritud Lydia Grünmann Holmi retseptikogust ning pakub kauneid ja uudseid kodumaiseid maitseid, mida tullakse nautima kasvõi teisest Eesti otsast.

Mida arvavad külastajad:

Nii nagu kogu aeg – fantastiline. Ent iga kord aina parem ja parem!

Silver, 19. november 2022

Suurepärane toidu elamus. Üllatusi täis viie käiguline maitseterännak. Rikkalikud maitsed ületasid kõik ootused! Kiidan ja tänan võrratu õhtu eest.

Kris, 12. november 2022

Hinnang: 5.70 punkti 6st
Aadress: Ülikooli 14, 51003 Tartu

Esimene koht: Elamusresto Lahepere Villa

Novembris külastajate lemmikresto tiitli saanud Lahepere Villa asub kaunis Kloogarannas, Lahepere lahe ääres.

Menüü eest hoolitseb chef Silver Saa, kes paneb iga kahe nädala tagant kokku maitsete paraadi muuhulgas kohalikust toorainest ja parimatest rahvusvahelistest roogadest. Naudi klassikuid koos uute avastustega.

Kuna tegemist on ülimalt populaarse restoraniga, on detsembriks restoran juba täielikult broneeritud. Seega soovitame juba jaanuari ja veebruari poole vaadata, et restoranikülastus kirja panna.

Mida arvavad külastajad:

Erakordselt sõbralik teenindus, restorani perenaine märkas meid juba kaugelt ja tervitas ukselt juba eemalt nagu tegu oleks oma emaga, kes ootab lapsi koju. Ülipõnevad maitsed, hea alkoholivalik.

Katrin, 27. november 2022


Väga armas ja hubane interjöör. Üli maitsvad, huvitavad ja nüansirikkad road. Mega sõbralik ja soe vastuvõtt. Suur-suur tänu elamusliku maitserännaku eest Lahepere Villa!

Maris, 25. november 2022

Hinnang: 5.82 punkti 6st
Aadress: Liivaranna tee 3, 76708 Kloogaranna

Novembri TOP 10 restoranid

  1. Lahepere Villa, Kloogaranna
  2. Hõlm Restoran, Tartu
  3. NOA Chef’s Hall, Tallinn
  4. Chedi, Tallinn
  5. Ruhe, Jõelähtme
  6. Mon Repos, Tallinn
  7. Barbarea, Tallinn
  8. Gianni, Tallinn
  9. MOON, Tallinn
  10. SMAK resto, Tallinn

Kuidas koostame edetabelit

Novembri edetabel on koostatud 785 hinnangu põhjal. Peale igat DinnerBooking broneerimissüsteemi kaudu tehtud reserveeringut saab kasutaja hinnata restorani, selle teenindust, atmosfääri, toidu hinna ja kvaliteedi suhet. Nende andmete põhjal koostame ülevaate kõrgeimalt hinnatud restoranidest, mis põhineb reaalselt restoranis einestanud inimeste kollektiivsel arvamusel.

Nii et järgmine kord kui oled kuskil einestanud, siis jäta kindlasti restoranile nende tehtud töö eest tagasisidet!

Loe ka: Esimesed jõulumenüüd on kohal | Vaata, kuhu minna einestama

You may also like...