TOP 5 | veebruar 2020 | restoranisoovitused

thumb image

Liigaasta 29-päevane veebruar on läbi saanud. Seega on just õige aeg tunnustada kõrgeimalt hinnatud restorane, mille väljapaistev toit, teenindus ja atmosfäär on külastajatelt enim kiitust pälvinud.

Loe edasi, et restoranide kohta rohkem teada saada ↓ ↓ ↓

Sel korral on esiviisiku tippu troonimas järjest kõrgeid hinnanguid pälviv 180° by Matthias Diether. Degustatsioonimenüüsid pakkuv fine-dining restoran Noblessneri sadamas väärtustab klienti, luues intiimselt meeldiva õhkkonna ja tuues toidutegemise külastajatele lähemale.

See on sümbioos, mis on ellu kutsutud soovist külastajaid iga kord positiivselt üllatada. Detailidele rõhku pannes on tegu vaieldamatult ühe väljapaistvama Eesti toidukultuuri arendajaga.
Naistepäeval on restoran suletud, küll aga on veel mõned ajad reedeks (6.03) ja laupäevaks (7.03) saada.

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Staapli 4, Tallinn.

Lore Bistroo

Lore Bistroo on legendaarse Umami resto loomulik jätk. Kadaka teel 1930. aastatest pärit villas tegutsenud Umami kolis 2019. aasta suveks Kalasadamasse, kus toimetati kuni septembri lõpuni. Siis pandi uksed lõplikult kinni, võeti aega ja loodi midagi hoopis uut – Lore Bistroo – kogukondlik kohtumispaik Kalamajas.

Restoran on endale eesmärgiks seadnud lihtsuse, tuttavlikkuse, soojuse ja eheduse kombineerimise. Mitmed road valmivad elaval tulel, mis tagab veelgi hubasema tulemuse.

Kliendi väärtustamine ning abivalmidus kumab läbi valdavast osast tagasisidest. On rõõm, et toidu kõrval pannakse suurt rõhku ka teeninduse kõrgel tasemel hoidmisele. Ning nagu näha, toob see ka väärilisi tulemusi.

Väga kaunis restoran ülimalt meeldivate teenindajatega ja maitsva toiduga.

Kristin 19.02.2020

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Peetri 12, Tallinn

Kolm Sibulat

Suurepärane toit, tasemel teenindus! Kindlasti tuleme veel ja veel…

Helina 22.02.2020

Hea huumoriga vürtsitatud kodune resto Kolm Sibulat on oma vahetu olemise ja isuäratavate toitudega tõusnud olulisele kohale Tallinna restoranimaailmas.

Telliskivi tänava nurgal asuv söögikoht on aastast aastasse tõestanud, et kui teha asju südame ja kirega, märkavad seda ka inimesed, kes tulevad üha uuesti ja uuesti, et kogeda kõike seda, mis Kolmest Sibulast Kolm Sibulat teeb.

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Telliskivi 2, Tallinn.

Mantel ja Korsten

Kadrioru üks hinnatuim restoran Mantel ja Korsten asub rohelises puumajakeses, millel punane katus. Sisult kaunistab interjööri uhke mantelkorsten. Lisaks sellele ei saa üle ja ümber restorani läbimõeldusest.

Autorikööki pakkuvast menüüst leiab Vahemere tuulte poolt pakutavaid ideid ning põnevaid veine ja jooke sinna kõrvale. Menüü loomisel on rõhku pandud elamuse tekitamisele. Ning nagu kõigi artiklis mainitud restoranide puhul, paistab Mantel ja Korsten oma kõrge teeninduskvaliteediga silma.

Kuigi ka toit oli väga hea, jättis teenindus veelgi parema mulje.

Urmas 28.02.2020

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: J. Poska 19a, Tallinn.

Fotografiska Tallinn

Järjepidevalt eestlasi rahvusvaheliste fotonäitustega võõrustav Fotografiska Tallinn pakub hetkel nelja näitust. Lisaks asub hoone kõrgeimal korrusel 0-kulu põhimõttel toimetav restoran, mis väga tõsiselt jätkusuutlikusse panustab ning toiduvalmistamisprotsessis jääkide teket minimaliseerida püüab.

Kiitusega pärjatud restorani menüüga tutvumisel on positivne üllatumine garanteeritud. A la carte menüü kõrval pakutakse ka näiteks 4käigulist menüüd 360° menüü, millest võib leida muu hulgas ka kompostis küpsetatud Lõuna-Eesti sibula.

Fotografiska toidustiil on üks erakordsemaid ning jätkusuutlikus ülimalt tervitatav. Kõik see on taganud neile ka külastajate heakskiidu.

Super Teenindus!
Toit oli huvitav kuid mõned maitsed väheke võõrad.
Atmosfäär väga hunabe ja meeldiv

Harry 28.02.2020

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Telliskivi 60a/8, Tallinn

Usaldusväärsed tulemused

Peale igat DinnerBooking broneerimissüsteemi kaudu tehtud reserveeringut saab kasutaja hinnata restorani, selle teenindust, atmosfääri, toidu hinna ja kvaliteedi suhet. Nende andmete põhjal koostame ülevaate kõrgeimalt hinnatud restoranidest, mis põhineb reaalselt restoranis einestanud inimeste kollektiivsel arvamusel.


Maitseelamusteni!

You may also like...