Soovitus: Liharestoran Tallinna vanalinnas

thumb image

Otsid erilise hoolega valmistatud liha? Restoranis Meat & Wine leiab igaüks midagi oma maitsele. Loe lähemalt!

Meat & Wine on liharestoran Tallinna vanalinnas, mille loomingulises köögis valmivad ainulaadse tehnoloogia abil parimad liharoad. Restorani sõnul on liha nende kirg ja elu. Toiduvalmistamisel kasutatakse ainult värsket toorainet, mis tagab erakordse maitseelamuse. Selles hubaselt lihtsas restoranis leiate liha- ja veinivaliku igale maitsele.

Erilist tähelepanu pööratakse restoranis liha valmistamisviisile. Peakokk pakub külalistele rikkalikku lihavalikut ning soovitab iga roa puhul sobivaimat küpsusastet. Kõik liharoad valmistatakse Josperi ahjus looduslikul puusöel, mis annab lihale ainulaadse maitse ning säilitab mahlakuse, vitamiinid ja mineraalid. Liha suletakse loetud sekunditeks 300-kraadise temperatuuriga ahju ning tänu sellele jäävad kõik mahlad lihasse, mitte ei valgu pannile. Restorani veinikaardist leiate ka igale roale väärilise kaaslase veini näol.

liharestoran

Ribeye, Chateaubriand, Porterhouse ja sisefilee on klassikalised road, mis valmistatakse looduslikul puusöel temperatuuril +300°C. Veiselihasteik ei ole odav roog, kuna selle valmistamiseks kasutatav liha võetakse vasikarümbi parimatest osadest. Tervest vasikast sobib steigi valmistamiseks ainult 7-10% lihast.

liharestoran

Filet Mignon’ist tehtud piprasteik (200 g) 19,70€  (pildil).

Lisaks pakutakse restoranis hõrgutavaid kalaroogasid, salateid ja palju muud. Peaaegu alati on saadaval värske jahutatud meriahven, tuur ja lõhesteigid. Mereandidest on klientide lemmikuks kujunenud mereannisegu – tiigerkrevetid ja sinimerekarbid veini kastmes 14,90€ (pildil).

liharestoran

Broneeri kohad Meat & Wine'is ➤

Head nautimist!

You may also like...