Soovitus: 4 restorani, kus kevadet nautida

thumb image

Mõtled, millisesse restorani koos sõpradega kevadisele lõunasöögile minna? Loe lähemalt!

Kui päike hakkab jälle kõrgemale tõusma ja õues on lõpuks tunda kevadehõngu, tekib vaikselt taas soov minna ilusat ilma ja hõrgutavaid toite nautima. Miks mitte need kaks omavahel ühendada! Siin on valik restoranidest, mis sobivad ideaalselt mõnusasse kevadpäeva. Kutsu sõbrad kokku ja valige oma lemmikrestoran, kus koos einestada. Head isu!

Mon Repos

Kadrioru lossipargi mereäärses servas paiknev pika ajalooga restoran Mon Repos on ideaalne paik, kui soovid pärast pikka jalutuskäiku Kadriorus ka ülimaitsvate toitudega kõhtu täita. Mon Repos menüü torkab silma eelkõige ajaloohõnguliste roogadega. Mitmete toitude algne retsept pärineb sajanditetagusest ajast.

kevadet

Aadress: Narva mnt 92, Tallinn

Broneeri kohad Mon Repos' ➤

Umami

Umami Resto asub Tallinnas, Kadaka teel. Restorani koduks on endine eramaja, mis kajastab restorani kodust ja hubast atmosfääri. Umami toidud on lihtsad ja ausad, kuid alati maitsvad ja täis armastust. Avatud köök annab ka külastajatele võimaluse toiduvalmistamisest osa saada. Umami mõnus ja veidi eraldatust loov õunaaed on kevadiste ilmadega eriti kaunis!

Aadress: Kadaka tee 141, Tallinn

Broneeri kohad Umamis ➤

MOON

Tallinna Kesklinna ja Kalamaja piiril paiknev restoran MOON on ideaalne näide ühest ehedast Vene köögist. Menüüst võib muuhulgas leida Vene klassikuid, nagu kulebjaaka, Uhhaa kalasupp ja Siberi pelmeenid. Omanikud võrdlevad Mooni omaenda koduga, sest restoranis on kõik täpselt nende enda käe järgi tehtud. Lubage endale lõõgastav jalutuskäik Kalamajas, millele järgneb ülimaitsev lõunasöök MOONis.

Aadress: Võrgu 3, Tallinn

Broneeri kohad MOONis ➤

Ruhe

Restoran Ruhe on Tallinnast umbes 30 minutilise autosõidu kaugusel, mere ääres asuv restoran. Ruhe ehitati kunagise kalasuitsutustsehhi asemele, sisekujundus on aga vägagi modernne. Ruhe menüüs on esikohal kala, mis on alati värske ja kui vähegi võimalik, siis ka kohalik. Nüüd on aga menüüsse lisandunud ka paar liharooga. Midagi igaühele! Kui otsid põhjust linnast välja sõita, on Ruhe väga hea valik – jalutuskäik mere ääres ja maitsev kalalõuna Ruhes.

kevadet

Aadress: Sadama tee 10, Neeme

Broneeri kohad Ruhes ➤

 

You may also like...