Soovitus: Taevalikud magustoidud DinnerDaysi restoranide nädalal

thumb image
Foto: Kolm Sibulat

Mis oleks parem kui lõpetada õhtusöök ühe suussulava desserdiga! Nii on ka DinnerDaysil 3-käigulised menüüd, kus viimaseks käiguks on justnimelt üks mõnus ja taevalik dessert. Vaata, millised magustoidud sind ootavad!

DinnerDays läheneb kiiruga, mis tähendab, et kui sa veel pileteid oma lemmikpakkumisele soetanud pole, siis nüüd on viimane võimalus. Nimelt pakuvad 21. – 30. oktoobril 20 Tallinna restorani 3-käigulist menüüd eriti hea hinnaga. Olenevalt pakkumisest saad 3-käigulise elamuse 30€ või 40€ eest.

Oleme välja toonud 6 isuäratavat desserti, mida festivali raames nautida saad. Osta piletid pakkumistele DinnerDaysi lehel.

Farm – Beseedessert vanilje-kitsejuustukreemiga

Siin on iga magusasõbra unelm – õhuline beseedessert vanilje-kitsejuustukreemi, värskete marjade, pähklite ja kirsitarrendiga. Seda hõrku magustoitu saad nautida restoran Farmi 3-käigulise pakkumise raames.

Tallinna vanalinnas tegutsev Farm on tuntud oma moodsate Eesti köögi maitsete poolest. Nii on 3-käigulises pakkumises veel ka sellised ägedad road nagu veisetartar kilu-kappari kastmega ja pardifilee mustasõstra kapsa marmelaadiga.

Hind: 3 käiku 40€
Aadress: Müürivahe Tänav 27b, 10140 Tallinn

Snoob – Banaan ja toffee

Nõmmel tegutsev Snoob resto on juba ammusest ajast tuntud oma efektsete magustoitude poolest.

Ka uuest sügismenüüst leiab desserdi, millest ei saa keelduda. Karamelliseeritud banaani dessert toffeega on ülimalt mõnus kooslus, kus mõnusat krõmpsu lisab šokolaadipuru pähklitega.

Hind: 3 käiku 40€
Aadress: Pärnu maantee 209a, 11622 Tallinn

Koho – Šokolaad viskikaramelliga

Kas oled Telliskivis tegutsevas Kohos juba käinud? Kui veel mitte, siis DinnerDaysil pakutav dessert peaks küll kohale meelitama.

Kohos saad nautida suussulavat šokolaadidesserti vaarika sorbee, kirsside, vaarikate ja viskikaramelliga. Imeline sügisene kooslus!

Hind: 3 käiku 30€
Aadress: Telliskivi 60/1, 10149 Tallinn

Kolm Sibulat – Ploomi krõbedik

Siin on veel üks dessert, mis sobib sügisesse kui valatult! Telliskivis paiknev Kolm Sibulat pakub DinnerDaysil magustoiduks ploomi krõbedikku koos kardemoni piimavahuga.

Peale magustoidu on parajalt sügisesed ka teised road 3-käigulises menüüs – eelroaks on austerserviku ja suitsujuustu arancini, pearoaks pardifilee muskaatkõrvitsa salatiga.

Hind: 3 käiku 30€
Aadress: Telliskivi 2, 10611 Tallinn

SMAK – Apelsini tuille ja mustika pavlova

Michelini restoranigiidi poolt tunnustatud SMAK pakub kaasaegset kööki, sulatades üheks traditsioonilised maitsed, tänapäevased toiduvalmistamise viisid ja elegantse esitluse. 

DinnerDaysil saavad maiasmokad maiustada lausa kahe desserdiga. 3-käigulises lõunamenüüs pakub elamust mustika pavlova, õhtusöögimenüüst leiab aga apelsini tuille’i kitsejuustu kreemi, maasika meloni tartari ja passioniga.

Hind: 3 käiku 30€ (lõunamenüü) // 3 käiku 40€
Aadress: Lootsi 10-3, 10151 Tallinn

Hügge – Tumeda ja piimašokolaadi ganache

Suussulavaid šokolaadiseid elamusi pakub Lasnamäe linnaosas tegutsev restoran Hügge, Skandinaavia köögist inspireeritud restoran.

DinnerDaysi raames saad Hügges nautida tumeda ja piimašokolaadi ganache’i küdooniasorbeti, Rootsi kolasnittari küpsiste ja küpsetatud odrakreemiga. Tõeliselt põnev ja maitseterohke dessert!

Hind: 3 käiku 30€
Aadress: Ussimäe tee 12/1, 13816 Tallinn

Kas valisid oma lemmiku välja? Kui veel mitte, siis vaata kõiki pakkumisi DinnerDaysi lehelt!

You may also like...