Ambitsioonikas Tartu liharestoran jagunes kaheks

thumb image

Tartu on heade mõtete linn. Palju eriilmelisi inimesi, maju ja maitseid. Meat Market pakub külastajatele oma hubases Küütri 3 majas toiduelamusi, olles spetsialiseerunud liharoogadele ja kokteilidele, kuid … .

Pealtnäha oli kõik kõige parimas korras, pidevas arengus ja positiivses muutuses. Aiendatult soovist olla Eesti parim liharestoran on Meat Market järjepidevalt ennast ületanud. Erinevaid, kohati hulljulgeid ja lennukaid ideid proovinud, parendanud ja kasvanud koos kõige sellega.

2012. aastal avades oli restoranis istekohti vaid 50, kuid nõudluse kasvades avati 4 aastat hiljem Meat Market Cocktail baari osa, mille põhirõhk oli kokteilidel ja natuke pakuti ka süüa.

Arusaamine

Selle kõige suurepärase juures avaldas Meat Market restorani omanik Joel Ostrat hiljuti sotsiaalmeedias avameelse artikli, kus siiralt oma mõtteid jagas: “Peame endale tuhka pähe raputama ja tõdema, et kohati unustasime, mida klient soovib.”

Artiklist koorub välja arusaamine, et kõik kliendid ei soovigi pidevalt kulinaariaalaselt üllatuda. Võti peitub tihtipeale lihtsuses. Kui vaadata tervikpilti, siis on Meat Market soovinud alati oma ala parim liharestoran olla. “Ilmselt oli meil kõike seda katsetamist oma arenguteel vaja. Ühest oleme me aru saanud- baarindus üksi meid ei rahulda … Pigem tõmbab meid käima lihade erineva stiiliga valmistamine ja Eesti inimesele õige steigi pakkumine.” mainib Joel tundmusega, et on jõutud õigele teele: “Nüüd oleme me aru saanud, mida teha tahame! Seda, mis oli meie visiooniks ka siis, kui me selle maja avasime – pakkuda parimaid liharoogasid!

Peakokk Kairo Roots

Muutuste tuules

Seega oli aeg korrektuure läbi viia ja nüüd on meil rõõm teatada, et restoran Meat Market Steak & Cocktail on külalistele juba mai lõpust alates igapäevaselt avatud kahe erineva osana:

Steakhouse’i osa lihtsamaks õhtustamiseks & Steak & Cocktail restorani osa elegantsemateks toiduelamusteks.

kõik artikli pildid / Meat Market Steak & Cocktail

Aga mis on neil kahel vahet? Logo on ju sama, toimetatakse ka samas majas, tõsi küll – erinevates saalides, erinevate menüüdega.

Meat Market Steak & Cocktail restoran

Meat Market Steak & Cocktail on elegantne restoran, mille valikust leiab endiselt erinevaid eel- pearoogi ja magustoite, lisaks jagamiseks mõeldud suuremaid vaagnaid ja liude ning mitmekülgse joogivaliku. Lisaks pakutakse oma tuntud headuses 2-3 käigulisi maitsemenüüsid, mis iga kuu lõikes muutuvad. Nagu Meat Marketile kohane on loomulikult ka kokteilimenüü jätkuvalt rikkalik.

Atmosfäär ja lauakate on pidulik, toit hoolikalt läbi mõeldud ning teenindus professionaalne.
Pole harv ka olukord, kus peakokk Kairo Roots saali tuleb, et kliendile krokodillisaba või piisoni steiki näidata.

Eesmärgiks on seatud restorani külastavale inimesele elamuse pakkumine. Eriti suurt rõhku on seejuures pandud meeskonna koolitamisele.

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Küütri 3, Tartu.

Meat Market Steakhouse

Restoranile vastukaaluks on Steakhouse lihtsam ja vahetum kontseptsioon, kus parima hinna ja kvaliteedi suhtega pakutakse maitsvaid liharoogasid. Hooajalisust väärtustades on valikus suvel rohkem grillliha ning talvel on menüüsse oodata mõnusaid hautatud liharoogasid.

Hubane interjöör

Vastavatud Steakhouse’i interjöör on maalähedaselt ajakohane, siiralt avatud ja detailidega eristuv. Näiteks leiab seinalt rõõmsalt taimses võtmes lause “Let’s meat here,” (otsetõlkes “Saame liha siin”; meet-kohtuma, meat-liha) mis sõnamänguga liharestoranile viitab. Hubasust loovad ka mitmed puidust detailid ning rohelist tooni sametdiivan ja arvukad taimed.

Tutvudes toiduga

Menüü on koostatud lihtsust silmas pidades. Eelroad 5€, pearoad 9€, magustoit 4€. Ning kvaliteedile järeleandmisi ei tehta. Nagu ka restorani osas, on Steakhouse’is pakkumisele suur valik erinevaid kokteile.

Menüüs on tagasi paljude klientide lemmikud Meat Market burger, barbeque ribi, šnitsel, šašlõkk jms – lihtsad ja vastupandamatult maitsvad road, mis vähemalt esijalgu on tulnud, et jääda. Ning just see eristabki Steakhouse’i Meat Marketi restorani osast – avatud lihtsus ja otsekohesus on võtmesõnad, mis seda hubast toidukohta parimalt kirjeldavad.

Steakhouse’i suvine menüü

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Küütri 3, Tartu.

Maitseelamusteni!

You may also like...