Poolaasta TOP 10: Need restod osutusid külastajate lemmikuteks

thumb image
Foto: Kolm Sõsarat

Millised Eesti restoranid on külastajate poolt kõrgeimini hinnatud? Milliseid restosid soovitavad külastajad? Nüüd saavad need küsimused vastuse, sest poolaasta TOP 10 restorani on selgunud!

Käes on südasuvi ja aeg on teha poolaasta kokkuvõte. Võtsime ette möödunud kuue kuu jooksul külastajate poolt jäetud tagasiside, kus restoranidele on antud kuuepallisüsteemis hinnang.

Eraldi on antud hinnang nii toidu kvaliteedi, teeninduse, õhkkonna, üldise toiduelamuse kui ka hinna-kvaliteedi suhte kohta. Need andmed on kokku liidetud ja nii on selgunud need 10 restorani, kes said kõrgeima keskmise hinnangu.

Poolaasta TOP 10 restode nimekiri tuli ootamatult põnev – edetabelist leiab nii mõnusaid lõunatamiskohtasid, Michelini tunnustuse saanud restosid kui ka privaatses stiilis elamusrestoranid.

Nii et kui otsid tõeliselt head restoelamust, siis siin on Eesti restoranid, mida soovitavad külastajad ise!

10. GMP Pühajärve restoran

Kümenda koha sai Otepää restoran GMP Pühajärve, kus maitseelamuste eest hoolitseb tunnustatud peakokk Koit Uustalu. Olles ümbritsetud kauni Lõuna-Eesti looduse pärlitega, austab restoran kohalikke saadusi ja eestimaist toidukultuuri.

Külastajad kiidavad GMP Pühajärve puhul nii atmosfääri, toiduelamust kui ka teenindust, mis kõik on suurepärasel tasemel. Restoran, mida Lõuna-Eestis kindlasti külastada. Tutvu lähemalt külastajate tagasisidega.

Hinnang: 5.50 punkti 6st
Aadress: Tennisevälja 1, 67405 Valgamaa

9. Barbarea

Üheksanda koha sai Koplis, Põhjala Tehases asuv restoran ja veinibaar Barbarea. Tegemist on populaarse kohtumispaigaga, kus kogu menüü on loodud jagamiseks ning veinikaart pühendatud naturaalsele veinile.

Inspiratsiooni on kokad leidnud maailma erinevatest otsadest, kasutades alati võimalikult palju mahe toorainet Eesti väiketaludest. Külastajad toovad tagasisides esile nii toreda teeninduse, isuäratavad ja maitsvad toidud kui ka meeldiva õhustiku. Tutvu külastajate tagasisidega.

Hinnang: 5.51 punkti 6st
Aadress: Marati 5, 11713 Tallinn

8. Gianni

Kui otsid autentset Itaalia köögi restorani Eestis, siis pead külastama kaheksanda koha saanud Giannit. Peakokk Costantino Veglianti on sündinud ja üles kasvanud Itaalias ja nii on ta menüüd koostades tuginenud oma teadmistele ja kogemustele Itaalia köögist.

Ehedad Itaalia pastaroad ja pitsad on külastajad ära võlunud ja seda kinnitab ka fakt, et Gianni on juba algusaegadest peale figureerinud külastajate lemmikute edetabelis. Kõrge kvaliteet, võrratud Itaalia maitsed ja suurepärane teenindus on kombinatsioon, mis meelitab ikka ja jälle tagasi. Tutvu külastajate tagasisidega lähemalt.

Hinnang: 5.52 punkti 6st
Aadress: Jõe 4a, 10151 Tallinn

7. ISSEI

Seitsmenda koha sai ISSEI – katuserestoran ja baar Tallinnas. Restoran pakub ainukesena Eestis eksootilist Nikkei ehk Jaapani-Peruu kööki. Lisaks ahvatlev joogikaart ja baariosa, mis samuti külastajad on ära võlunud.

Elamust täiustab võrratu vaade Tallinna süda- ja vanalinnale. Tutvu külastajate tagasisidega.

Hinnang: 5.53 punkti 6st
Aadress: Rävala pst. 3, 10143 Tallinn

6. Snoob

Kuuenda koha sai Nõmme restoran Snoob. Tegemist on mõnusa restoraniga, kuhu oled oodatud terve perega ning menüüst leiab omale meeldivat nii suurem kui väiksem toidunautleja. Suvel on avatud kaunis suveaed, mis on külastajate seas tõeliseks hitiks kujunenud.

Tagasisides toovad külastajad eraldi esile imemaitsvad toidud, hubase atmosfääri ja ka hittroa kreembrülee, mida efektselt serveeritakse.

Hinnang: 5.55 punkti 6st
Aadress: Pärnu maantee 209a, 11622 Tallinn

5. 7Ürti

Viiendale kohale platseerus 7Ürti, Kadrioru serval asuv väike armas restoran. Sisse astudes tervitab sind esimese asjana just ahjust välja võetud sooja leiva lõhn. Armas ajastuhõnguline majake asub Kadrioru pargist mõnusa jalutuskäigu kaugusel. Restoran sobib hästi õhtustamiseks, samuti tasub proovida lõunapakkumisi.

Külastajad toovad tagasisides eraldi välja läbimõeldud ja maitsva menüü ning hubase atmosfääri.

Hinnang: 5.56 punkti 6st
Aadress: J.Vilmsi 45, 10126 Tallinn

4. Tondi resto

Üks külastajate lemmikuid on neljanda koha saanud Tondi resto. Siin kohtutakse nii lõunasöögiks, tavapäeva õhtute nautimiseks kui ka pere ja sõprusringi oluliste sündmuste tähistamiseks.

Külastajatele avaldab restoran muljet nii sooja teeninduse, hubasuse kui ka maitsva toiduga. Samuti on tegemist populaarse lõunatamiskohaga, kus tasemel toite mõistliku hinna eest nautida.

Hinnang: 5.57 punkti 6st
Aadress: A.H.Tammsaare tee 62-1, 11316 Tallinn

3. NOA Chef’s Hall

Üks kõrgeimini hinnatud restoranidest on NOA Chef’s Hall – Michelini tärniga restoran, mida külastades on kahtlemata kõrged ootused. Ning nagu näha külastajate tagasisidest, on kogetav elamus maksimumpunktide vääriline.

Restoran pakub mitmekäigulist degustatsioonimenüüd ning perfektselt sobitatud veinivalikut. Köögipoolt juhivad tunnustatud Executive Chef Tõnis Siigur ja peakokk Roman Sidorov. Kõikehaarav ja unustamatu elamus on garanteeritud.

Mida arvavad külastajad:

Oli erakordselt maitsev toit, mis oli ka väga kaunilt serveeritud. Kokkadele sügav kummardus. Teenindus oli rahulik ja meeldiv.

Hinnanud Riina, 24. mai 2024

Täiesti erakordne kogemus.

Hinnanud Hillar, 13. märts 2024

Tutvu külastajate tagasisidega.

Hinnang: 5.62 punkti 6st
Aadress: Ranna tee 3, 12112 Tallinn

2. Lahepere Villa

Teise koha sai Lahepere Villa – elamusrestoran kaunis Kloogarannas, Lahepere lahe ääres. Restoran on üks külastajate absoluutseid lemmikuid, pakkudes elamust nii mitmekäigulise menüü, hoolitseva teeninduse kui ka ainulaadse atmosfääri näol.

Chef Silver Saa paneb iga kahe nädala tagant kokku maitsete paraadi muuhulgas kohalikust toorainest ja parimatest rahvusvahelistest roogadest. Lisaks korraldab restoran aeg-ajalt põnevaid eriõhtusööke, millest järgmine toimub juba 19. juulil – Eksklusiivne õhtusöök kolme tippkokaga.

Mida arvavad külastajad:

Aitäh imelise maitseelamuse, esmaklassilise teeninduse ning koduselt hubase keskkonna eest!

Hinnanud Gerli, 19. juuni 2024

Ma olen ääretult tänulik, et sain jälle veeta ühe mõnusa õhtu sellises maagilises kohas nagu Lahepere Villa… Silver ikka ja jälle üllatas oma huvitavate ja mega maitsvate roogadega. Aga see kõik maitseb ju veel paremini kui haldjalik majaperenaine Helen oma soojuse ja sõbralikkusega meid alati väga oodatud külalistena vastu võtab ja kuni õhtusöögi lõpuni meie eest armsalt hoolitseb. Suur-suur tänu, et olete just sellised nagu olete ja peatsete uute kohtumisteni 

Hinnanud 18. mai 2024

Tutvu külastajate tagasisidega.

Hinnang: 5.82 punkti 6st
Aadress: Liivaranna tee 3, 76708 Kloogaranna

1. Kolm Sõsarat

Esimese koha sai restoran Kolm Sõsarat – kolme õe poolt püsti pandud hubane restoran Valgamaal. Restoranis saad nautida modernset Eesti talukööki. Köögis loob maitsekooslusi Kerti, kelle käekiri on lihtne ja eriliselt puhaste maitsetega. Võluv sümbioos kodumaise taluköögi pärimusest ja uuendusliku kokakunsti võtetest.

Mida arvavad külastajad:

Erakordne maitseelamus! Olen käinud väga paljudes maailma restoranides, Aasiast Euroopani, ka Michelini tärnidega jne – aga kogu Kolme Sõsara kombinatsioon – kodumaine (minu kodumaa 🙂 hõng ja toorained, soe ja kodune, samas elegantne teenindus, toitude võrratud maitsekombinatsioonid ja imetabane koostamise ja visuaalse väljanägemise kunst – seda ei oska hetkel mitte millegagi võrrelda!

Hinnanud Õie, 9. juuni 2024

Enam kui väga hea restoran – erakordne elamus kõikidele meeltele.

Hinnanud Tanel, 30. juuni 2024

Tutvu külastajate tagasisidega.

Hinnang: 5.91 punkti 6st
Aadress: Kirikumõisa tee 9, 68116 Lüllemäe

Kuidas koostame edetabelit

2024. esimese poolasta edetabel on koostatud 5039 hinnangu põhjal. Peale igat DinnerBooking broneerimissüsteemi kaudu tehtud reserveeringut saab kasutaja hinnata restorani, selle teenindust, atmosfääri, toidu hinna ja kvaliteedi suhet. Nende andmete põhjal koostame ülevaate kõrgeimalt hinnatud restoranidest, mis põhineb reaalselt restoranis einestanud inimeste kollektiivsel arvamusel. Edetabeli koostamisel on arvestatud vaid restoranidega, kellele on viimase poole aasta jooksul jäetud vähemalt 20 arvustust.

Nii et kui oma lemmikut edetabelist seekord ei leidnud, siis jäta neile järgmisel korral kindlasti tagasisidet!

You may also like...