Umberto restoran- lihtsalt võrratu Itaalia toit!

thumb image

Pärnusse on nüüd põhjust minna ka väljaspoole suve! Itaalia maitseid viljelev restoran Umberto täidab igaühe päeva Itaalia päikesest paitatud maitsete ja elamustega. Nii on Pärnus aastaringselt tükike eksootilist Itaalia päikest.

Restoran Umberto on Pärnu südames asuv toidukoht, mis viib Sind oma maitsenaudingutega Itaaliasse- siin samas suvepealinnas Pärnus. Nii pole vaja enam igatseda armastatud toite Itaaliast- need on mõnusalt lähedal ja kodused. Lisaks maitsvale toidule saad ka nautida kauneid vaateid nii Pärnu Vanalinnale kui jõeäärele. Imeline!

Ambitsioonikas peakokk Evari Tšetsin on ka ise suur Itaalia köögi armastaja, öeldes et kõige enam meeldib talle Itaalia maitsete puhul lihtsus ja toorainete kvaliteet. “Originaal-Itaalia leiab Umbertos alustades kõige põhilisemast, näiteks jahust,” ütleb peakokk Evari. “Minule on Itaalia köök nagu lõbustuste park. See on nii kirju, vägev, põnev, armas ning lõbus. Itaalia-päraste toitude valmistamisel on tähtis hea tuju ning mõnus seltskond.”

Nii maitse-kui vaateilu!

Ja hea tuju saab Umbertos süües ka kindlasti kauba peale kaasa, sest menüüs leitavad toidud nagu bruschetta, ravioli spinati, ricotta ja krõbepeekoniga või restorani saali troonivast kiviahjust väljuvad värsked pitsad lausa tirivad suunurgad ülespoole. See on võrratu toit, väheste vahenditega!

Uus restoran Umberto toob Pärnusse Itaalia maitsed.

Peakokk Evari sõnul avastas ta enda jaoks toidukunsti läbi lausungi, mida kuulis ühelt lahedalt telekokalt Keith Floydilt- kui teed tööd, mida armastad, siis ei pea sa päevagi enam töötama. Nii näib talle endalegi peakoka amet kui põnev väljakutse, kus leidub nii omajagu hubasust kui seiklust. Lisaks leiab andekas peakokk, et erinevate ürtide, taimede ja maitsetega katsetamine köögis on võimalus uute maitsete, välimuse, iseloomude, tujude ja lõhnadega mängelda: “Uute maitsetaimedega, maitsetega kohtumine on sama tunne, mis minna esimest korda kohtingule- ärevus ja põnevus. Umberto restorani visioon on kasutada värsket ja kvaliteetset toorainet ja jätta ka ruumi kohaliku tooraine jaoks. Aga kõige kõige tähtsam on tuua inimesed korra oma tavaelust välja: mõnusalt sooja Itaalia,  rõõmsate ja armsate inimeste sekka, kus õhus on tunda armastust nii toidu, kui ka veini vastu.”

Maitsvad pastad, pitsad ja magustoidud ootavad Sind.

Pärast restoran Umberto külastust on Sul tunne, et nüüdsest on Sul kaks kodu, kus ennast tõeliselt hästi tunned.

Broneeri laud ➤

Asukoht: Lai 11, Pärnu

You may also like...