Juuli TOP 10: Resto R14 meelitab külastajaid mõnusa atmosfääriga

thumb image
Foto: R14 resto

Aeg on avalikustada restoranid, kes pääsesid juuli TOP 10 edetabelisse, saades külastajatelt kõrgeimad hinnangud. Samuti tutvustame üht edetabelisse pääsenutest, resto R14.

Seekordsest edetabelist leiab nii vanu kui uusi nägusid. Edetabelisse pääsenud restod jäid silma suurepärase toidu, teeninduse ja atmosfääriga – tutvu edetabeliga allpool!

Tõstame edetabelist esile restorani R14, kes sai 5.68 punktiga 6st kolmanda koha. R14 on vahemerepäraste maitsetega veinirestoran, mis jääb silma oma harmooniliste maitse- ja veinikooslustega.

R14: Mereannid ja üle 300 kvaliteetveini

Foto: @r14_resto

Restoran R14 on vast paljudele tuttav kasvõi oma asukoha poolest Rotermanni kvartalis. Seal saad sa nii suveterrassil kui ka hubases veinirestorani keskkonnas nautida üheskoos häid maitseid ja kvaliteetseid veine.

Restorani köögipoolt juhib peakokk Helen Andema, keda inspireerivad vahemerepärased maitsed. Nii on menüüs koha leidnud mitmed mereanniroad nagu näiteks kaheksajalg ja mereannipada, reeded on sel suvel pühendatud aga austritele.

Foto: @r14_resto

R14 veinivaliku eest hoolitseb restorani partner Rein Kasela Veinituba. Valikus on üle 20 erineva pokaalveini laias hinnaskaalas.

“Peale selle on võimalik eraldi tellida meelepärane vein lauda Veinipiibli valikust, mis ühendab endas üle 300 veini. Meelepärase veini leidmiseks on restoranis valiku tegemisel abiks sommeljeed,” ütleb Rein Kasela laia veinivaliku kohta.

Positiivne tagasiside külastajatelt

Külastajad on läbi suve R14-le positiivseid hinnanguid jätnud. Toitu ja teenindust on läbiva joonena hinnatud maksimumpunktidega.

Mida arvavad külastajad:

Parim kaheksajalg linnas!

Elen, 7. juuli 2021

Suurepärane suvine restoraniterrass tõeliselt hea söögiga.

Ave, 20. juuni 2021

Aadress: Rotermanni 14

Juuli TOP 10 restorani

  1. Rudolf restoran
  2. Hõlm restoran
  3. R14
  4. 180° by Matthias Diether
  5. Snoob
  6. Gianni
  7. Hügge Resto
  8. Kolm Sibulat
  9. Ristorante Flavore
  10. Restaurant Tchaikovsky

Kuidas koostame edetabelit

Juulikuu edetabel on koostatud 585 hinnangu põhjal. Peale igat DinnerBooking broneerimissüsteemi kaudu tehtud reserveeringut saab kasutaja hinnata restorani, selle teenindust, atmosfääri, toidu hinna ja kvaliteedi suhet. Nende andmete põhjal koostame ülevaate kõrgeimalt hinnatud restoranidest, mis põhineb reaalselt restoranis einestanud inimeste kollektiivsel arvamusel.

Nii et järgmine kord kui oled mõnes kaunis kohas einestanud, siis jäta kindlasti restoranile nende tehtud töö eest tagasisidet!

You may also like...