Takeaway: Salt ja perenaine Tiina ootavad sind mitmekäigulisi pakkumisi proovima!

thumb image

Kuidas päeva põnevamaks muuta kui liikumispiirangud välja minna ei luba? Meie soovitame erinevaid maitsed otse koju tuua! Vaata, millised maitsvad pakkumised on välja pannud Salt ning loe, mida räägib perenaine Tiina Salti menüü ja tuleviku kohta!  

Kadriorus asuv Salt on tuntud oma õdusa atmosfääri ja sooja teeninduse poolest. Restorani eesotsas on rõõmsameelne Tiina ning köögipoolt juhib peakokk Vladimir Proskurnin. Kuigi restoranimaailmas ei ole olnud just lihtsad ajad, jätab Tiina oma optimistliku ellusuhtumisega mulje, et igast takistustest on võimalik üle saada – kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab!

Kodune atmosfäär ja ühtne meeskond

Salt on tegutsenud juba kaheksa aastat, tähistades augustis üheksandat sünnipäeva. Atmosfääri poole pealt ütleb Tiina, et idee oli teha just selline restoran, mis oleks pisike ja avatud köögiga, tuues samal ajal inimesteni lõunamaade kultuuri ja autentseid elamusi.

Salti puhul võib tõdeda, et võime kohanduda ja uued ideed on aidanud restoranil koroona kiuste jätkata oma töid ja tegemisi. Näiteks oli restoran detsembris sunnitud broneeringud tühistama, kuid selle asemel tuldi välja hoopis takeaway menüüga, mis õnneks tõestas end rahva seas edukaks. Viimane aasta on üleüldiselt tiimile andnud palju lähedust ja arusaamist, mille nimel tegutsetakse.

Ekstreemne fusioon ja mitmekäigulised takeaway pakkumised 

Salti menüü kirjeldamiseks kasutab Tiina väljendeid “ekstreemne fusioon” ning “progressiivne sotsiaalne toit”. Fusiooni kohta ütleb Tiina, et neile meeldib erinevaid kööke heas mõttes kokku miksida ja panna need omavahel toimima. Kui muidu on toidud lõunamaade stiilis mõeldud pigem jagamiseks, siis nüüd on külaliste soovil kokku pandud ka mitmekäigulised lõuna- ja õhtusöögipakkumised, mida tasub proovida!

Takeaway lõunapakkumised:

Lõunapakkumine nr 1:

  • Eelroog: Lillkapsa kreemsupp
  • Pearoog: Marokopärane lamba tagine ürdiriisi ja mündi-jogurtikastmega
  • Dessert: Tiramisu topsikook

Hind: 15€

Telli lõunapakkumine nr 1 ➤

Lõunapakkumine nr 2:

  • Eelroog: Kambudža stiilis laksa supp riisinuudlite ja kanaga VÕI Venepärane tatrasalat praetud sibula ja päikesekuivatatud tomatitega
  • Pearoog: Taipärane nuudliroog Nahm Jim kastme ja suitsukanaga
  • Dessert: Must mets topsikook

Hind: 15€

Telli lõunapakkumine nr 2 ➤

Takeaway õhtusöögipakkumised

Õhtusöögipakkumine nr 1:

  • Eelroog: Värske merepüügi ceviche Yucatani stiilis
  • Pearoog: Grillitud terve dorada ingveri ja tšilliga omas leemes
  • Dessert: Salti Pavlova tsitrusekreemiga

Hind: 25€

Telli õhtusöök nr 1 ➤

Õhtusöögipakkumine nr 2:

  • Eelroog: Veise tataki ponzu kastme ja karamelliseeritud sibulaga
  • Pearoog: Krõbe seakõht pikantse mangokastme ja tofu-rooskapsa salatiga
  • Dessert: Salti šokolaadikook ehk must pizza

Hind: 25€

Telli õhtusöök nr 2 ➤

Põnevad üritused on tulemas!

Ideesid ja põnevaid plaane Saltil jagub. Kuna alles hiljuti õnnestus Tiinal käia ka Mehhikos uusi ideesid ammutamas, on restol plaanis korraldada üks äge Mehhiko õhtusöök, võib-olla isegi mitu! Samuti on oodata suurt kevadist menüümuutust, kuid olge mureta, vanad lemmikud sinimerekarbid, kaheksajalg ja tiigerkrevetid jäävad alles!

Maitseelamusteni!

You may also like...