Avasta Eestit: Läänemaal ootab Dirhami kalakohvik

thumb image

Suve on veel alles jäänud vaid mõned nädalad, mis tähendab et temast tuleb võtta viimast! Sel puhul soovitame see nädal seada sammud Dirhami sadamasse, kus ootab Sind lisaks hõrkudele maitsetele kalakohvikus ka festival KALA VEST 2020. Loe altpoolt lähemalt, mida oodata!

Suvi on ennekõike mõeldud nautlemiseks ja mis saaks olla parem kui teha seda merekaldal. Nimelt on Läänemaal mere ääres ootamas Dirhami sadam, koos kalakohviku, külalistemaja ja unustamatute vaadetaga. Sadama ajalugu ulatub lausa 16. sajandisse, kui sealsel alal tegutsesid ennekõike rannarootslased kalapüügi ja kaubandusega. Samamoodi tegutsevad kohalikud eestalased seal ka tänapäeval edasi ning püsti on isegi pandud Dirhami kalatööstus. Ühesõnaga aegumatu koostöö merega. Ent peamine tõmbenumber Dirhamis on siiski kalakohvik, kus kõik mereandide-sõbrad saavad merelt kaasa toodud hõrke ja puhtaid maitseid nautida.

Dirhami kalakohvik

Dirhami kalakohvik

Mõte rajada kalakohvik kasvas Dirhamis hooajalisest suvekohvikust, kus sai head-paremat nautida vaid veidike aastast. Nüüd on toidukoht aga avatud iga päev, pakkudes kodumaised maitseid aastaringselt. Külalisi on ootamas road, mis on kõik koha peal Dirhamis valminud. Maitsed põhinevad ennekõike eestimaistelt naturaalsetel talutoodetel, kohalikel jahisaadustel, metsaandidel ja muidugi ka rohkel kalal. Kuigi menüü muutub vastavalt hooajale ja tooraine saadavusele, peitubki selle võlu just lihtsuses. Dirhami kalakohviku esmane eesmärk on siiski pakkuda värsket ja kvaliteetset Eesti toitu. Lisaks maitseelamustele ootab külastajat Dirhamis ka südamlik vastuvõtt ja justkui unenäost pärit miljöö. Päikeseloojang, merelaine ja kajakalaul jäävad veel pikalt heaga kummitama.

Dirhami Kala Vest 2020

Tuleval laupäeval, 15. august on Dirhami sadamas toimumas ka KALA VEST. Tegu on kogupere festivaliga, kus tegevusi jätkub kõigile ja kogu päevaks. Külastajaid on ootamas laat, õpitoad, lasteala ja muidugi ka kalapüügivõistlus, kus peaauhinnaks on Honda 2,2kW portatiivne generaator. Päeva naelaks on õhtul laval üles astuv ansabel Regatt. Seda kõike on võimalik külastajatel võimalik nautida täiesti tasuta, mis kõlab lausa liiga hea, et tõsi olla. Sel nädalavahetusel juba igav ei hakka!

Loe üritusest lähemalt siit.

Kohvik on avatud iga päev 12-21! Broneeringu saad teha alloleval lingil:

Broneeri restoranielamus ➤

Aadress: Dirhami küla, Lääne-Ligula vald.

Avastamisrõõmu ja häid maitseelamusi!

You may also like...