Nädalavahetus Kuressaares: külasta neid mõnusaid restorane

thumb image
Foto: Saaremaa Veski

Kaunis loodus, võluvad rannad ja põnevad restoranid – just see mõnus puhkusekombo ootab sind Saaremaal. Siit leiad restoranid, mida puhkusepealinnas Kuressaares kindlasti külastada.

Kui sa selleks suveks veel Saaremaale mineku plaane teinud ei ole, siis nüüd pead küll need tegema. Nimelt on Kuressaares palju ägedaid restorane, millest üks põnevam kui teine. Valisime välja 3 restot, mida puhkuse jooksul kindlasti külastada.

Vinoteek Prelude: meeldejääv õhtusöök kvaliteetveinidega

Kui soovid osa saada põnevast veinivalikust ja ehedast saaremaise toidu kooslusest, siis parim koht selleks on Vinoteek Prelude. Road on nii värsked kui olla saavad – pakutav kala on päevapüük, mis saare vetest kätte saadud on.

Lisaks kohalikule toidule paistavad menüüs silma ka austrid ja sinna juurde sobivad veinid. Õdus restoran, kuhu kaaslasega õhtut minna veetma!

Aadress: Lossi 4, 93816 Kuressaare

Naba: külasta menukat kokteilibaari Kuressaare südames

Kuressaare keskväljakult leiad sa kevadel uksed avanud resto Naba. Tegemist on põneva baari/restoga, kuhu tasub minna nii kokteile ja head seltkonda nautima kui ka lihtsalt mõnusate maitseelamuste pärast.

Menüüs on olulisel kohal nii väiksemad ampsud, mida kokteilide kõrvale hea ampsata, kui ka täitvamad road. Ampsude hulgast tasub proovida näiteks ülimaitsvaid Portobello nagitsaid, pearoogade hulgast pakub elamust aga baklažaani roog või hoopis hõrk pardifilee.

Loe Naba kohta lähemalt siit: Soovitus: Selle suve kuumim sihtpunkt on see Kuressaare resto

Aadress: Tallinna 1, 93814 Kuressaare

Saaremaa Veski: klassikaline saaremaine söögi- ja joogipoolis

Saaremaa Veski on kohalike maitsete koda, mis asub Kuressaare iseloomulikus ja omanäolises tuulikus. Menüüst leiad kohalikke ja värskeid maitseid, aga ei puudu ka vanad Veski hitid nagu legendaarsed juustupallid, mida pakutakse juba 1974. aastast!

Menüüst leiad veel ka kohalike metsade ulukiliha, suitsukala, restopere endi valmistatud majanapsud kui ka kodustest õuntest majaveini. Mõnus, lihtne ja kõhtutäitev elamus!

Aadress: Pärna 19, 93814 Kuressaare

You may also like...