Hea toit on parim ravim!

thumb image

Juba kreeka filosoof ja ravitseja Hippokrates ütles: “Olgu toit Su ravim ja ravim Su toit.” Suurepärane toit suudab alati olla heaks kaaslaseks, tujutõstjaks ja ka kehale tervistavaks ravimiks. Ajal, mil külmetused ja pime aeg ehk pisut kimbutavad, tasub end rõõmustada maitsva toiduga, mis koosneb armastusega kasvatatud kohalikest saadustest. Siin on Sulle põnev valik tervisest pakatavatest roogadest.

Kaks Kokka

Peakokkade Ranno Pauksoni ja Martin Meikase käe all sünnib alati midagi erakordset, nauditavad ja tõeliselt kosutavat. Parim koostisaine toidus on siiski värskelt kodumaine. Nii on menüüst põnevaks leiuks Kolotsi pikantne Kahe Koka juustuvaht, röstitud ja marineeritud köögiviljadega otse Lõuna- Eesti põldudelt ühes “musta mullaga.”

Värvid ja maitsed, mis mõjuvad kutsuvalt.

Asukoht: Mere pst 6E, Tallinn

Avasta enamat ➤

180° degrees by Matthias Diether

Uus ja intrigeeriv restoran 180° degrees  Noblessneri sadamalinnakus pakub imelisi maitserännakuid. Sestap leiad menüüst nuikapsa variatsioonid.  See on “rohelise maagia” valdkonda kuuluv roog, mis paneb kõik proovijad tahtma süüa rohkem juurvilju.

Foto: Lauri Laan

Asukoht: Staapli 4, Tallinn

Avasta enamat ➤

R14

Rotermanni kvartalis asuv veinirestoran pakub ehedaid, lihtsaid ja puhtaid maitsed nagu seda on seene-ricotta ravioolid parmesani ja soolarohuga. Toit, mis külma ilma korral mõjub tõeliselt mõnusa ja sooja kõhutäiena. Saladuskatte all võib öelda, et siia juurde sobib suurepäraselt ka üks pokaalike Tenute Rubino veinimaja Vermentinot. Harmoonia missugune!

Vahest lihtsalt tahad midagi head!

Asukoht: Rotermanni 14, Tallinn

Avasta enamat ➤

ORE

Restoran ORE loov ja eklektiline köök kannab hoolt selle eest, et sa kogeks uusi maitseid ja huvitavaid kooslusi. Uuest menüüst leiad seega energiast pakatava roa-värske tomat, feta ja suitsune rukola pesto. Maitsed, mis lummavad!

Tervistavad maitsed.

Asukoht: Olevimägi 9, Tallinn

Avasta enamat ➤

You may also like...