thumb image

Ei mingit töötamist enne hommikusööki!

Virgutav hommikusöök paneb päeva särama. Juba inglise romaanikirjanik  W. M. Thackeray ütles palju-tähenduslikult: “Ei mingit töötamist enne hommikusööki! (..) Enne hommikusöök ja alles siis töö!” Ja nii ta tõesti on. Kui ka Sinul on hommikuid, kus oled kiiruga kodust välja läinud ja avastanud, et hommikust ei jõudnudki süüa, siis ära muretse. Siin on Sulle põnevust tekitav valik kolmest restoranist, kus imelist kohvi ja hommikusööki saab nautida.

Gianni

Tänavu Silverspoon tunnustus-kategoorias “parim kohvik” nomineeritud Gianni Cafe on kindlasti hommikusöögi gurmaanide salapaik. Armastatud Itaalia maitsetest tulvil kohvik pakub tradistioonilist Itaalia hommikusööki- aromaatne kohvi, imeliselt värsked küpsetised ja  rikkalik valik hommikusöögi menüüst nagu munapuder lõhega, benediktiini munad parma singiga või marineeritud lõhega, pannkoogid, värske puuviljasalat.  Seda kõike kroonib ka sõbralik ja soe atmosfäär. Igaüks leiab siit oma hommikusöögi paradiisi.

Rikkalik valik hommikusöögiks.

Hommikusöögid on E-R alates kella 8.00-st, laupäeval alates kella 9.00-st ning pühapäeviti kell 10.00-st.

Uudista siit juurde ➤

Aadress: Jõe 4a, Tallinn

Jah, kallis

Nõmme lähistel avatud uus restoran “Jah, kallis!” on koht, kuhu tulles saad hommikuse kiirustamise asemel hetkeks aja maha võtta ja nautida maitsva hommikusöögi saatel ärkamist.

Menüüst leiad isuäratava valiku: värskelt valmistatud ja tervislik omlett, inglise klassikaline hommikusöök, mille hulgas baieri vorstikesed, praemuna, ahjupeekon, grilltomat ja oad tomatikastmes või näiteks värsked saiakesed koos virgutava kohviga. Lihtsalt ideaalne hommiku-äratus!

Hommikusöök on päeva oluliseim osa.

Hommikusööki pakutakse kella 7.00-11.00.

Uudista siit juurde ➤

Aadress: Vabaduse pst 174b, Tallinn

Rukis

Mõnusalt linnakära eest pelgupaika pakkuv kohvik- pagarikoda Rukis on just see koht, kus leiad riiulitelt loendamatult palju isuäratavaid ja värskeid kooke, küpsetisi, saiakesi ja mis veelgi parem- meeliköitva kohvi. Pärast Rukis hommikusööki jalg tatsub, meeled on erksad ja silm särab!

Kuna kohvikus tegutseb ka kondiitriäri saab siit pärast ka midagi head-paremat teele kaasa haarata.

Hõrk pannkook! Mida enamat võiks tahta.

Avatud alates kella 8.00-st hommikul.

Uudista siit juurde ➤

Aadress: Viru 11, Tallinn

Veel restorani uudiseid...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga