Soovitus: 6 restorani ja 6 magustoitu

thumb image

Pole midagi paremat ühest suussulavast desserdist. Siit leiad 6 eriti mõnusat magustoitu, mida Tallinna restoranides nautida. Vaata lähemalt!

 

Tahaks midagi magusat, aga ei ole täpselt kindel, mida? Tegime Sinu jaoks otsustamise lihtsamaks! Valisime Sulle välja 6 mõnusat ja maitsvat magustoitu, mida saad Tallinna restoranides nautida.

Kõik restoranid pakuvad külastajatele täiesti omas stiilis roogasid ja elamust – näiteks hiilgab Rae Meierei oma juustutehase poolest, NOK NOK pakub täiesti autentset Tai kööki Tallinna Vanalinnas, Farm aga eestipärast toitu. Vaata järele, vali välja oma lemmik ja broneeri kohad!

Korsaar

Restoran Korsaar pakub midagi igale maitsele. Menüüst leiad laia valiku mereande, erinevaid liharoogasid, suppe, taimetoite ning muidugi ka desserte. Nagu näiteks:

  • Šokolaadifondant vahtrasiirupi-kreekapähkli jäätisega

restorani

Hind: 7,80€

Aadress: Dunkri 5, Tallinn

Broneeri kohad restoranis Korsaar ➤

 

NOK NOK

Tallinna Vanalinnas asuvas Tai restoranis NOK NOK valmistatakse ehtsaid Tai köögi roogasid, nii soolaseid kui ka magusaid. Kas pole mitte isuäratav?

  • Tab Tim Krob ehk vesikastan siirupis, kookospiim

restorani

Hind: 5 €

Aadress: Vana-Posti 7, Tallinn

Broneeri kohad restoranis NOK NOK ➤

 

Rae Meierei

Lisaks sellele, et Rae Meierei on niigi unikaalse kontseptsiooniga restoran, on neil ka oma juustutehas! Seega, tasub kindlasti minna järele proovima.

  • Ricotta kohupiima kook värskete marjade ja jogurtikreemiga

restorani

Hind: 7€

Aadress: Dunkri 5, Tallinn

Broneeri kohad Rae Meiereis ➤

 

Konrad

Eesti andekaima maalikunstniku Konrad Mägi järgi nime saanud restoran Konradi eesmärk on külastajatele pakkuda nauditavat köögikunsti.

  • Šokolaadisilinder – amedei šokolaad, soolane karamell, jäätis

restorani

Hind: 8€

Aadress: Vabaduse väljak 3, Tallinn

Broneeri kohad Konradis ➤

 

Farm 

Farmi toidud on eestipärased, kus traditsioonilisi roogasid täiustatakse kaasaegsete tehnikatega. Märkimist väärib, et restorani keskel on klaasseintega panoraamköök, et saaksid isegi oma toidu valmistamise protsessist osa saada!

  • Sametine rukkilinnase kreem mustsõstratarrendi ja speltanisu küpsistega

restorani

Hind: 7€

Aadress: Müürivahe 27b/ Viru 11, Tallinn

Broneeri kohad Farmis ➤

 

Meat & Wine 

Meat & Wine, nagu nimigi reedab, on liharestoran, kuid sellegipoolest on restorani menüüs ka hõrgutavaid magustoite. Miks mitte nautida pärast mahlast liharooga üht lõiku toorjuustukooki?

  • Sidruni-toorjuustukook

restorani

Hind: 6,3€

Aadress: Väike-Karja 1, Tallinn

Broneeri kohad restoranis Meat & Wine ➤

 

 

You may also like...