Soovitus: sügise maitsed Gianni restoranis

thumb image

Itaalia köögi austajad, tähelepanu! Tallinna kesklinnas asuvas Gianni restoranis on uus sügismenüü, mille maitsed ei jäta kedagi külmaks. Vaata lähemalt!

 

Gianni restoran annab edasi ehtsaid Itaalia maitseid. Naudi lõuna- või õhtusööki, ärikohtumist või tähista mõnda erilist sündmust – meelierutav elamus on garanteeritud. Gianni restorani menüü pakub külastajatele laia valikut alates erinevatest eelroogadest, pasta- ja risotoroogadest kuni liha- ja kalaroogadeni. Loomulikult ei puudu Gianni valikust ka klassikalised Itaalia magustoidud.

Tähtsal kohal on nii Itaalia köögis kui ka Gianni restoranis veinid. Gianni itaallasest peakoka Costantino Veglianti sõnul annavad veinid lisaks maitsele edasi ka emotsiooni. Costantino Veglianti on aastate jooksul kogunud laialdasi teadmisi ja praktilisi oskusi itaalia köögist. Kõik see on tulnud temaga kaasa meie armsale kodumaale Gianni restorani. Muide, Gianni veinivalikus on palju Costantino Veglianti isiklikke lemmikuid! Samuti leiab veinikaardist ka Prantsuse klassikuid.

Kuna äsja algas viimane sügiskuu, siis soovitame kiirelt seada sammud Gianni suunas. Vali välja oma lemmikud road, broneeri kohad ja võta veel viimast meie kaunist Eestimaa sügisest!

 

Gianni restoranis

 

 

Kõrvitsatäidisega ravioolid või ja salvei kastmes

  • Hind: 14€

Gianni restoranis

 

 

Risoto suvikõrvitsa ja krevettidega

  • Hind: 16€

Gianni restoranis

 

 

Valge paltuse filee laimi-või kastmes

  • Hind: 23€

Gianni restoranis

 

 

Rummi-ploomi parfee

  • Hind: 7€

Gianni restoranis

 

 

Vaata, mida põnevat leiad veel Gianni uuest sügismenüüst!

 

Gianni restoranis

 

Aadress: Jõe 4a, Tallinn

 

Broneeri kohad Giannis ➤

 

 

You may also like...