Soovitus: 5 populaarset restorani Tallinnas

thumb image

Otsid inspiratsiooni, kus üks kiire lõuna või mõnus õhtusöök mööda saata? Siin on viis populaarset restorani Tallinnas.

Tallinn on täis väga häid söögikohti. Kulinaariaelamus on kindlustatud, sest valikus on erinevate rahvusköökide toidud alustades Eesti ja Skandinaavia köögiga ning lõpetades Itaalia ja igasuguste Aasia köökidega. Rääkimata kõigest, mis sinna vahepeale jääb.

Tipptasemel restoranid hiilgavad alati värske toorainega ning seetõttu on ka menüü pidevalt uuenev ja hooajaliselt vahelduv.

Kuna kõigi nende restoranide seast on üsna raske ühte välja valida, saate ehk siit inspiratsiooni, et oma maitsele sobiv valik teha.

1. Art Priori

Art Prioris on elegantselt koos nii kõrgtasemel kunst kui ka suurepärane toit. Restorani interjöör on valminud loominguliste eriprojektide järgi Tallinnale omase gooti arhitektuuri eeskujul. Restorani menüü kannab kaasaegseid põhjamaised toidutrende ning puhtaid maitseid ja tervislikke kooslusi.

artpriori

Aadress: Olevimägi 7, Tallinn

Broneeri kohad Art Prioris ➤


2. Tchaikovsky

Restoran Tchaikovsky on Tallinna vanalinnas asuva hotelli Telegraaf restoran. Restorani kireks on taaselustada 18. sajandi Vene köögi meistrite käe all valminud retseptid ja täiendada neid enda kogemuste ja visiooniga.

top 5

Aadress: Vene 9, Tallinn

Broneeri kohad Tchaikovskys ➤


3. Kolm Sibulat

Kolm Sibulat asetub täpselt fast food’i ja slow food’i vahepeale.  Restorani menüüst leiab muuhulgas nuudliroogasid, Lähis-Ida sugemetega pärlkuskussi, vahemerelist hummust ning Gruusia päritolu lavašši, mis on saanud endale kaaslaseks eelkõige Korea köögist tuntud vürtsika kimchi kapsa.

top 5

Aadress: Telliskivi 2, Tallinn

Broneeri kohad Kolmes Sibulas ➤


4. Fabrik

Restoran Fabrik on kombinatsioon mõnusatest maitseelamustest, sest lisaks restorani skandinaaviapärasele menüüle pakuvad nad ka värsket ja rikkalikku koogivalikut. Puudu ei jää ka käsitööjookidest, veinidest ning kokteilidest.

top 5

Aadress: Vabriku 6, Tallinn

Broneeri kohad Fabrikus ➤


5. MOON

Ebatavaline nimi. Ebatavaline asukoht. Aga muidu vägagi tavaline koht. Venepärase suunaga restorani Moon märksõnadeks on lihtsus, iseseisvus, kohalik tooraine, ausus ja austus, põhjamaine kargus ning Kalamaja nurgatagune.

top 5

Aadress: Võrgu 3, Tallinn

Broneeri kohad Moonis ➤

 

Kui restoranikülastaja broneerib laua läbi DinnerBookingu, palutakse tal pärast külastust hinnata restorani toitu, teenindust, atmosfääri ja hinna/kvaliteedi suhet. Restorane saavad hinnata vaid reaalsed külastajad.

You may also like...