Uudis: Austrite ja kaaviari päev 17. veebruaril

thumb image

Mmm… Värsked austrid ja kaaviar. Kui pead lugu luksuslikust maitseelamusest, siis oled õiges kohas! Loe lähemalt, mis toimub 17. veebruaril austrite ja kaaviari päeval.

Laupäeval, 17. veebruaril toimub Finlandia Caviar Tallinn restoranis taaskord ülimenukas austrite ja kaaviari päev. Kell 13:00-20:00 tutvustavad Finlandia Caviar Tallinn tegijad Sulle nende delikatesside imelist maailma.

 

 

Päeva jooksul saad nautida värskeid austreid ja kaaviari. Lisaks tutvustatakse Sulle austrite ja kaaviari nautlemise etiketti ja reegleid. Ning loomulikult saab kuulda vastuseid paljudele põnevatele teemakohastele küsimustele.

Üritusel on Finlandia Caviar Tallinn restoranis kohal aastatepikkuse kogemustepagasiga austrite avamise meister Johann Schlag. Kui Sul on piisavalt julgust, siis saad meistri juhendamisel ka ise kohapeal austrite avamises kätt proovida.

 

austrite ja kaaviari

 

Et austreid ja kaaviari paremini tundma õppida, tuleb neid maitsta! Selleks puhuks on Finlandia Caviar Tallinn pannud kokku austrite degustatsioonimenüü ning assortii neljast kaaviarist.

Austrite degustatsioonimenüü kahele:

  • 2 tk Fin De Claire n2 austreid
  • 2 tk Tsarskaya austreid
  • 2 tk Gillardeau austreid

Serveeritakse Mignonette’i kastme ja sidruniga.

Hind: 23,90 €

Nelja kaaviari assortiimenüü:

  • 10 g Siberi kaaviari
  • 10 g Valge tuura kaaviari
  • 10 g Vene Oscietra kaaviari
  • 10 g Kaluga kaaviari

Serveeritakse trühvlivõiga võidetud röstsaia, hapukoore ja vutimunadega.

Hind: 75,00 €

 

PS! Viimased austrite ja kaaviari päevad on olnud välja müüdud, seega broneeri enda laud aegsasti.

Broneeri laud austrite ja kaaviari päevale ➤

 

Finlandia Caviar Tallinn asub Tallinna Vanalinnas, aadressil Väike-Karja 1. Restoranis Finlandia Caviar Tallinn, nagu nimigi reedab, pakutakse Sulle kõrgtasemel austreid ja kaaviari. Näiteks leiab menüüst austrid roosiõiemoosiga, mille sarnast rooga mujalt ei saa! Imeliste delikatesside juurde sobib valatult klaas šampanjat või hoopiski pits kvaliteetset Vene viina.

Kui Sa sel korral austrite ja kaaviari päeval osaleda ei saa, siis võta plaani mõni teine päev ja astu Finlandia Caviar Tallinnast läbi – luksuslik maitseelamus on garanteeritud igal juhul!

 

 

You may also like...