Soovitus: 5 restorani, kus värskes õhus einestada

thumb image

Ilusate ilmadega tekib igatsus õues einestamise järele. Tallinnas ja selle lähiümbruses on mitmeid restorane ja kohvikuid, kus saab väljas päikese käes head toitu või värskendavaid jooke nautida. Valisime välja viis kohta, kus on eriti mõnus atmosfäär, et värskes õhus einestada. Millised kohad sulle kõige enam meeldivad? Jäta meile allpool oma kommentaar!

Umami

Armsas puitmajas paiknev omamoodi restoran pakatab soojusest ja lihtsusest. Umami kirg on toit kvaliteetsest, värskest ja hooajalisest toorainest. Restorani sõnul loeb nende juures toitu tehes armastus, mitte peenutsemine, seeläbi leiavad taldrikule tee ausad ja lihtsad, kuid maitserikkad road.

Aadress: Kadaka tee 141, Tallinn

väljas

Broneeri kohad Umamis ➤

Tchaikovsky

Restoran Tchaikovsky on Tallinna vanalinnas asuva maineka hotelli Telegraaf restoran. Restorani sõnul on nende kireks taaselustada 18. sajandi Vene köögi meistrite käe all valminud retseptid ja täiendada neid enda kogemuste ja visiooniga.

LOE VEEL: Restoran Tchaikovsky üllatab uue menüüga

Aadress: Vene 9, Tallinn

väljas

Broneeri kohad Tchaikovskys ➤

Fabrik

Kalamajas paiknev Fabrik restoran on kombinatsioon mõnusatest maitseelamustest, sest lisaks restorani skandinaaviapärasele menüüle pakuvad nad ka värsket ja rikkalikku koogivalikut. Restorani sõnul kasutavad nad toitude valmistamisel nii tuntumaid kui ka vähemtuntud töövõtteid ja tehnikaid, et lõpptulemus saaks võimalikult mitmekülgne.

LOE VEEL: Fabriku peakokk: taldrikutele midagi liigset ei satu

Aadress: Vabriku 6, Tallinn

väljas

Broneeri kohad Fabrikus ➤

Ruhe

Restoran Ruhe on Tallinnast umbes poole tunni autosõidu kaugusel mere ääres asuv kalarestoran. Ruhe tähendab puutüvest õõnestatud lootsikut, kalapaati, mis on olemas ehtsal kujul ka Ruhe restorani terrassil. Saksa keeles tähendab ‘Ruhe‘ rahu, mis iseloomustab hästi seda tunnet, mille tekitab Ruhe mõnus ja vaikne mereäärne asukoht.

Aadress:  Sadama tee 10, Neeme

väljas

Broneeri kohad Ruhes ➤

Leib Resto ja Aed

Restorani eesotsas on kaks professionaalset toiduguru – kokk Janno Lepik ja sommeljee Kristjan Peäske. Omanike sõnul on restorani nimi valitud põhjusega – see peegeldab restorani väärtusi parimal moel  – Leiva tooraine pärineb kodumaistelt tootjatelt ning “leib” tähendab ju igale eestlasele midagi kodust, värsket, lihtsat ja sooja.

LOE VEEL: Leib Resto ja Aed: oleme lihtne ja rustikaalne

Aadress: Uus 31, Tallinn

väljas

 

 

You may also like...